02 Ekim 2014, 13:21
|
Mesaj No:99 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 Arkadaşları:60 Cinsiyet:Bayan | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı: mehmet akif2 Üyemizden Alıntı
arkadaşlar benim kafam öyle karışık ki
okul başladı çalışmam gereken dhbt sınavı var
ilitam dersleri dün başladı ilk derse katılamadım sonra videosuna bakayım dedim baktım ben ne sanal oturuma katılabiliyorum ne de canlı derse
kendimi çok fazla strese girdirerek face grubuna, kardeşime sordum bir cevap alamadım ama hamdolsun tekrar orayı burayı karıştırınca hepsini buldum ders arşivinden videoyu da bulabiliyorum
ders videolarına bakmam lazım hocaların yüklediği pdf dosyalarındaki bilgilere bakmam lazım
sistematik kelam hocası 237 sayfa pdf yüklemiş 12 unite
diğerlerini de bakacağım emin bunların da sayfası çoktur
ilitam 4. sınıfta olanlar ve 3. sınıfta olanlar bu kadar derse hem çocuklar(1 ay sonra 1 yaşında olacak kızım ve 1. sınıfa giden oğlum) hem ev derken bu kadar dersin üstesinden nasıl geleceğim
bir de bizim 10 dersimiz var
hem dhbt hem okul dersleri çok stres yaptım | mehmet akif sıkıntıların gelmesi görünüşte çok acı ise de, bunların nimet olduklarını unutmamak gerekir. Bu dünyanın en kıymetli sermayesi üzüntüler ve sıkıntılar değil midir? Bu güzel nimetler acılarla kaplanarak imtihan yolumuz açılmıştır. Bu acılar içindeki tatlıları da görmek lazımdır. Nasıl tatlı olmasın ki, Sevgiliden (cc) gelen herşey tatlıdır. Biraz sabrederek ve Rabbime de sığınarak bu sıkıntıları atlatabilirsin. Bu sıkıntıların arkasından da mükafat geleceğini düşündükçe sabrın daha da çoğalacaktır.
Ya Rabbi bizleri sıkıntıların sevaplarından mahrum eyleme ! Bundan sonrada bizi fitnelere düşürme. Allah'ü Teala selamet versin.... |
| |