AşkŞairi
Ruhum ve bedenim sanki ağlıyor Şu kalbim yüreğim her an sızlıyor Gitgide daha da kayıp benliğim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]keyif çatıyor Acım ve dertlerim bitmek bilmiyor Şu kara talihim niye dönmüyor Gitgide daha da bedbaht hayatım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]halen uyuyor İçimdeki çocuk artık ölüyor Asılmış suratım gayrı gülmüyor Gitgide daha da muhal muradım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]umursamıyor 22-10-2010 AşkŞairi