01 Kasım 2014, 23:36
|
Mesaj No:83 |
Durumu: Medine No : 36490 Üyelik T.:
14 Aralık 2013 Arkadaşları:17 Cinsiyet: Memleket:karaman Mesaj:
812 Konular:
38 Beğenildi:239 Beğendi:586 Takdirleri:449 Takdir Et:
| Cevap: Allah ile Konuşmak/Ali Parlak YAZ BENİ Seni düşünmeden geçirdiğim her bir an için, Seninle bakmadığım her renk için, Seninle söylemediğim her söz için, Yarattıklarının adeti kadar, Af diliyorum Rabbim... Günah sorarsan dağlar gibi, dağlar bile anlatmaya kafi değil, Amel sorarsan hiç yok, onu da veren sensin... İbadet sorarsan, onu lütfeden de sensin... Zikir sorarsan, nasıl kendime mal edebilirim ki, gözlerimden bakan senken... Sen de biliyorsun ki, bana ait hiç bir şey yok... Benliğim bile benim değil... Eğer bana ait zerre ağırlığınca sevap varsa amel defterimde, Onu da bağışladım ihtiyaç sahiplerine... Huzurunda çırılçıplak kaldığım tek sevgilim Dışımı herkes bilir ama içimi sadece sen... Sana Sende olmayan yokluk ile huzurundayım. Ne diyeyim ki... Dilim konuşamaz ki... Huzurunda diller lal olurken, Gözlerden yağmur boşalırken... Bir hiç olarak geldim huzuruna, kulunum kapında... Günahsız olmak istesem meleklerin var, Mükemmel olmak istesem, nebilerin var, Alim olmak istesem, veli kulların var, Seni çok seveyim desem aşık kulların var, Ben huzurunda hiçliği tercih ettim Allahım... Sen Kahharlığın ile Azameti bürünmüşken, Senin gazabından korkmamak mümkün mü? Cennetine koyduktan sonra bir kere de olsa, Bana öfkeyle bakacağını bilsem, Cennet bile bana cehennem olur... Senin için ölürüm bilirsin, Ama senin için yaşamaya çalışıyorum sen istedin diye, Sen kalemsin Aşkım, yaz beni dilediğince... Eyvallahım da Sensin, Sevgim de...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. |
| |