Alıntı:
verayy Üyemizden Alıntı
|
evet dersler zor ve karmaşık din sosyolojisine girişte L. Berger Weber gibi isimlerin önemli özelliklerini öğrendik o kadar din sosyolojisinde o kadar uzun ve ayrınıtılı anlatmış ki ben de onların içinden çıkmaya çalışıyorum
felsefe tarihi 1. unite o kadar uzun ki işin içinden çıkamadım hoca power poınt şeklinde ilk ünitelerin özetini vermiş ben oraya da bakıyorum pdf'ye de bakıyorum
arapça için onceden elimden olan arapça dilbilgisi kitabından bilgileri tazeliyorum netten arıyorum derken çok zor karmaşık olmasa yapabilirim gibime geliyor
sülasi fiilin altı babı sülasi mücerred mezid hümasi südasi fiillerin bablarına 2. sınfta çalışıp çok tekrar ederek öğrenmiştim şimdi tekrar hafızama yerleşsin diye not aldığım defterden tekrar etmeye başladım
şengül sen de bu kalıplara çalışırsan daha sonraki onlarla ilgili ayrıntılar zor gelmez
bugün yüzeysel olarak 1. üniteye çalıştım unite sonundaki soruların genelini doğru yapabildim
osmanlı türkçesinden 1 unite bitirdim ama 2. üniteyi hocayı tekrar dinleyerek çalışacağım