Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2014, 21:44   Mesaj No:103

verayy

Medineweb Üyesi
verayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:verayy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 24898
Üyelik T.: 16 Ocak 2013
Arkadaşları:5
Konular: 11
Beğenildi:5
Beğendi:19
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ceydanur ben elimden geldiğince derslerime çalışıyorum derslere katılıyorum ama herşey dörtdörtlük değil kurandan yüzüne düzenli okumaya daha başlamadım dini hitabetdeki ezberleri daha okuyorum ben bir tanesini alıp birgün onun üzerinde durmayı düşünüyorum

televizyon dinlenme çay veya kahve keyfi yapma gibi lüksüm yok günboyu iş yemek çocuklar ve dersler arasında gidip geliyorum oğluma öğlen gidiyorum yemeğini götürüyorum sonar almaya gidiyorum

kızım yani bebeğim çok da uslu değil sabaha kadar nerdeyse kucağımda inmiyor daha küçük olduğundan sürekli bakıma ihtiyacı var eşim de 2. üniversitesini okuduğundan desteği ne yazık ki olmuyor

allah bir şekilde yardım ediyor zaten sürekli ders de çalışamam sürekli iş de yapamam bazen ders çalışmaya çok vakit de ayıramıyorum sonra geç yatarak telafi etmeye çalışıyorum

herşey tam olmuyor ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yani benimki sadece bir çaba

inşallah sen de işleri ve dersleri bir düzene koyarsın
aynen ne yaparsam kar deyip yürüyoruz bakalım her bir ders bir yerde fotokopi zor biraz keşke kitap olsaydı başkasından aldım bazıları kitap şeklinde rahat 11.ünite ne yapacağız bilmem vizeye kadar neden bu kadar çok ki kolay değil ama dualarla hepimiz geçeriz inş