Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2014, 13:17   Mesaj No:113

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1315
Beğenildi:12536
Beğendi:9256
Takdirleri:28574
Takdir Et:
Standart Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ceydanur ben elimden geldiğince derslerime çalışıyorum derslere katılıyorum ama herşey dörtdörtlük değil kurandan yüzüne düzenli okumaya daha başlamadım dini hitabetdeki ezberleri daha okuyorum ben bir tanesini alıp birgün onun üzerinde durmayı düşünüyorum

televizyon dinlenme çay veya kahve keyfi yapma gibi lüksüm yok günboyu iş yemek çocuklar ve dersler arasında gidip geliyorum oğluma öğlen gidiyorum yemeğini götürüyorum sonar almaya gidiyorum

kızım yani bebeğim çok da uslu değil sabaha kadar nerdeyse kucağımda inmiyor daha küçük olduğundan sürekli bakıma ihtiyacı var eşim de 2. üniversitesini okuduğundan desteği ne yazık ki olmuyor

allah bir şekilde yardım ediyor zaten sürekli ders de çalışamam sürekli iş de yapamam bazen ders çalışmaya çok vakit de ayıramıyorum sonra geç yatarak telafi etmeye çalışıyorum

herşey tam olmuyor ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yani benimki sadece bir çaba

inşallah sen de işleri ve dersleri bir düzene koyarsın
aynı özveriyle devam ettiriyorum inan mehmet akif. herkesinde bu şekilde olduğuna inanıyorum..

hiç sıkmayalım canımızı arkadaşlar..ne sitem,ne isyan..biz istedik ,rabbim verdi..

bundan ötesi yok..eksiklerimizi tamamlayan rabbime şükürler olsun ki,köreleceğimiz noktada ,

bize ilmini nasipetti..birbirimizle tanışmamızı,gönül bağı kurmamızı,allah rızası için muhabbet ettiğimiz,

sıkıntılarımızı paylaşarak,hafifleyebleceğimiz,bir forumda biraraya gelmemizi ve seviyeli kaliteli,

dedikodusu,gıybeti olmayan bir birliktelik nasipetti...şurda birbiriizle paylaştığımız istişareyi hangi arkadaşımızla yapabiliyoruz..sıkıntıdan patlayıp,,aman neyse boşver,sözlerine muhatap oluyoruz sadece...

bizbirbirimizi anlıyor ve dua ediyoruz..iyiki şu dünya hengamesinin içini ,böyle güzelliklerle doldurmayı,

rabbim nasibetti bize..evvel allah hepsiyel başedebileceğimizi,gücümüzü ,aklımızı gösterdi rabbim bize..

şükür için daha iyi bir bahane yok bencede

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~