21 Kasım 2014, 00:21
|
Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 Arkadaşları:11 Cinsiyet:bayan Yaş:44 | Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim mihrinazla bugün telefonda konuştum daha once eşim engeline takılıyordu onu da dolaylı olarak aştık sayılır songül abladan mesajla telefonunu aldım süpriz yapmak istedim mihrinazın mesajlarında pozitif enerji alıyoruz ya onunla konuşurkende aynı pozitif enerji ve sıcaklığı aldım benim soğuk algınlığından sesim kısık çıkıyor ama o kadar çok mutlu oldum içimiçime sığmadıki sesime bunu yansıtamadım 3 senelik arkadaşlık kısa süreye sığmaz ama ara ara telefonla görüşeceğiz aynı yerde yaşıyor olsak ailece görüşmeyi de çok isterdim songül ablayı da arayacağım şimdiden heyecanlıyım bir de verayyla aynı ilitamdayız onunla da telefonda görüşüyorum onunla ilk konuşunca da çok çok heyecan yaptım sivasa gidince orda yüzyüze görüşme imkanımız da olacak inşallah ,verayy da çok iyi ve pozitif okul dersleriyle ilgili telefonda konuşuyoruz allah herkese böyle menfaatsiz tertemiz arkadaşlıklar nasip eylesin |
| |