Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2014, 09:46   Mesaj No:146

hakaşığı

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
hakaşığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:hakaşığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 45760
Üyelik T.: 27 Ekim 2014
Arkadaşları:1
Memleket:istanbul
Konular: 18
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:
modaaccessories Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İnuzemin sistemi oturmadığı için otomasyonda sıkıntı oluyor derslerde bu konuda zorlanıyoruz.Diğer taraftan arapçanızı geliştirirseniz iyi olur sarf nahiv konularını sadece arapça yazan türkçe açıklaması olmayan pdf den işledik üstelik canlı videolarda (nedense sadece arapça dersine münhasır) kesinti oluştuğu için bu dersi doğru düzgün işleyemedik o yüzden çoğu öğrenci bende dahil olmak üzere arapçadan kaldık. Kur'an sınavlarımız sıkı tutuluyor ezberinizin tam olması lazım yoksa kalıyorsunuz.Hukuk usulü dersimiz oldukça zorladı bu yıl ama Abdullah Çolak çok kaliteli bir hoca ve çok güzel soru hazırlıyor.İnsanın düşünmesini sağlıyor ezber yapayım demiyorsunuz.Onun sayesinde ileride yüksek lisans yaparsam hukuk usulünden yapmayı düşünüyordum ki şuanda disiplin suçu sicilime işlendiği için sorun oluyor karşıma çıkacak !..Bana bunu yaşatanları Allah' havale ediyorum bu dünyada gülmesinler inşaAllah.Diğer dersler ise orta halli diyebiliriz.
aynı seyler dokuz eylulde de var.aynı sekilde haksız yere disiplin cezası aldım.hem de suclanan arkadas degil ben gosterdigim icin sadece ben aldım.fakat ben hiç bi şekilde gostermedim.onların ıddiası.bi sey sorabilirmiyim bu ceza yuksek lisansta sorun oluyo mu