Cevap: Ben Kimim?/Ali Parlak Duydum ki, 1- Asra yemin olsun ki, 2- İnsanlar mutlaka hüsrandadır/ziyandadır. 3- Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır. Herkes iman etmiştir, iyi işler yaparlar, Hakkı tavsiye ederler... ama, Sabır başkadır başka... Hadi ordan... Hadi ordan... Bugün gördüklerinden sonra, insanlığın öldüğünü hala anlamadın mı? Hakkı tavsiye edenlerin sayısının da çok az olduğunu anladın sanırım... Tamam... Peki... Haklısın... Ya sabır... Sabretmiyor muyuz? Hadi buna da cevap ver... Peeehhh... Sabrediyormuşşşşş... Güldürme beni... Pabucumun sabredeni... Ona sabretmek denmez... Ya neee? Başımıza gelenlere ne yaptığımızı sanıyorsun? Seninkine olsa olsa katlanmak denir... Sen acılarına sabretmiyorsun, katlanıyorsun. Acıya sabır, rıza ile olur... Acılarına razı mısın? Şükredebiliyor musun? ??? İtiraz etmeden, acıyı yudum yudum içebiliyor musun? Hadi Alim hadi... Bu bir rıza kapısıdır, sen geçemezsin... Bu bir rıza lokmasıdır, sen yiyemezsin... ali
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. |