Cevap: Hz. İsa gelecekmi..
Yorumlarından dolayı teşekkür ederim Ali Abi..
mesela Hadis inkarcılıgı değil,Dikkat edersen Ali Abi bütün videoları atdım inmeyecek diyende var inecek diyende var ,kendi fikrimi dayatmak isteseydim fikrimi tastikleyenlein videolarını tek atardım..
Bu konuları konusmaktan kacınmamak lazım kanaatindeyim Sonucta bu kuranı kerim bizim icin indi farklı bir zümreye inmedi,ne zaman hüküm cıkarmaya baslanırsa o zaman bende karsıyım,Ben ögrendiğim kadarı ile buna diyorum illada dediğim dedik değil ögrendiğim kadarı ile Ayetlerde Vefat etdi diyor sizde buna karsılık bir ayet getirirsiniz olur biter,amac kafa bulamak değil benim amacım o değil,İZLEDİM İlgimi cekti kardeşlerimle paylaşmak istedim sonucta burda diyanet hocalarıda var fikirleri nedir ögrenmek istedim olurda aydınlatırlar Ayetlerle...
Kardeşlerden biri yazmıs bazı helaklar cok soru sormaktan dolayı ,Bu kuran kerime bana bize inmisse ve ben Babadan dededen gelen rıza edipde onlar böyle dedi dedikleri dogrudur diye tabi olamam,olmamda benim bizim icin inmisse ögrenmekle hükümlüyüm,sadace bu konu değil bütün konularda,Allahın emretdiği hicbirsey olmasınki Kuranda olmasın,
bir peygamber tekrar gelecek gibi önemli konu Ayetlerde olmayacak Tam tersine Ayetlerde bu var son peygamber icinize indi artık inmeyecek derken Allah.
indi diyelim nasıl olacak peygamber mi olacak yine o zaman son peygamberimiz Allah resulu efendimiz s.a.v değilmi?
Hz isa tamam diyelim inecekipeki mehdi den bahsen Ayet varmı?
Ben inecek yada inmeyecek derdinde deilim ögrenmek istiyom...
İnsede inmesede Allahın bir torpili müslümanlara diyede bi gözlede bakmıyom,o zaman imtihan nerde olacak ve insan ölümün yaklastıgını anladıgında cennet cehennemim anlamı ne olacak..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |