Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar benim sınavlarım da geldi çattı cuma günü kuran sözlü sınavına gireceğim cumartesi pazar ve pazartesi Sabah 2 ders öğleden sonar 1 ders olmak üzere 9 dersin yazılı sınavına gireceğim yeterliliğe gidemedim kızım küçük ve oğlum 1. sınıf diye ama evde ders çalışmalarımı toparlamaya çalıştım derslerin çalışmasını tamamladım ama ilk üniteler 2 kez okundu son üniteler 1 kez sınavdan once şöyle göz geçireceğim osmanlıca ve arapça pratiği yapmaya çalıştım allah lütfuyla hepimizi sevindirsin dualarınızı eksik etmeyin gözlerim bu 2 haftada daha yoğun tempomu kaldırmamaya başladı onun için de duanızı esirgemeyin kızımın yiyecekleri oğlumun atıştırmalıklarını hazırladım bavula koyacağım yedek kıyafetlerimizi de bavula koydum mu hazırlığım tamam olacak çok heyecanlıyım ve stresliyim başaramam ya da sorular zor olur diye de düşünüyorum ama allah büyük elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama tam anlamıyla olmadı allahın lütuf ve keremine sığınıyorum anne babamın duasıyla sizlerin ve okul arkadaşlarımın duasıyla derslerimi kolaylıkla verebilirim inşallah allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun |