Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2015, 08:22   Mesaj No:207

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:60
Konular: 1144
Beğenildi:4423
Beğendi:3685
Takdirleri:11319
Takdir Et:
Standart Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü

Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
nurşen sen ilitam arapçasını merak ediyordun ya ben senin mail adresine ders pdf'sini gönderebilirim fikir edinirsin

özel mesajla bana e mail adresini gönder sana göndereyim

bu dönemin arapçası 2. sınıf arapçasının daha ayrıntılı hali gibi sülasi fiilin altı babı illetli fiiller sülasi mezidi rubai-humasi-südasi fiiller rubai mücerred ve rubai mezid kalıpları bir de bunların ismi fail ve ismi mefulleri

ama çok ayrıntı ve kural var

ben önlisansta kalıpları defterime yazdım onlara yazarak çalıştım öğrendim soru çözerek pekiştirmeye çalışıyorum her ünitenin ayrıntısına inemedim inseydim yetiştiremezdim

Rabbim yar ve yardımcın olsun. O kadar uzaklardan duygularının ve heyecanının ne kadar çok olduğunu hissettirdin.. Bu taşıdığın sorumluluktan ve azminden dolayı sınavlarında başarılı olacağına inanıyorum.

İnşallah daha sonra ki, sohbetimizde de ne kadar başarılı olduğunu bizlerle paylaşırsın.
Allah'ü Teala için hicrete hazırlanmaya başlamışsın ne kadar sevindim senin adına ve bende heyecanlandım. Heyecanlanma demeyeceğim, heyecanlan ki, başarının ve sorumluluğun hakkını verebilesin.. Allah rızası için atan kalbin önünde hiç bir engel olamaz. Endişelenme sakın en güzel haberlerle geri döneceksin.

Seni , evlatlarını ve sevdiklerini Allah'ü Teala'ya emanet ediyorum yolun açık olsun.
Başarılar diliyorum...

NOT: En kısa zamanda notlarını almak için e - mail adresini ulaştıracağım, çok teşekkür ederim