Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2015, 17:31   Mesaj No:29

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
bilinmez Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yoksa kendi fikir ve düşüncesinede açık olan BU KONUDA KENDİSİDE KENDİSİNE VE İLMİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE YAZMIŞTIR....

Ali hocaya özür borçlusun Zülküf.!! bu yakışıksız sivri dilin arada hortluyor.Lütfen Allah için özür dile helallik al.

EL CEVAB..Gözüm senin için helal kesim yapılmış çiğ tavuk bile yerim,yalnız burda yalnış anlaşılmışım bu cümlemden kastım HER KES KENDİ YAZDIĞI KENDİNE HASTIR,KENDİ FİKİR DÜŞÜNCESİNİ YANSITIR,ALİ 70 in ki kendini,benimki beni,sizinki de sizi,bunda herhangi bi art niyet veya kötülük zerre kadar düşünülmemiştir.

bilinmez Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ALİ 70 kendi başına aldığı karar,ona verilen yetkileri istediği gibi yani kendi hoşuna gittiği gibi alarak ve böyle olduğu için doğru değildir....

ona biz karar verelim değil mi Zülküf?

EL CEVAB...Burda böyle bir duruma yeltenmemişim,onun için uzatmıycam

Ali70 Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Muhsin hocam, benim editörlüğüm konusunda size şikayet var. Zülküfün benim editörlüğümü çekemediği, rahatsız olduğu konusu burada gayet açık ve net. Beni size şikayet ediyor. Yorum yapmayacağım. Eğer rahatsızlık veriyorsam bırakabilirim.

Hocam Lütfen.

En sonundada ALİ70 arkadaşın yaptığına bendende lütfen