Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2015, 00:41   Mesaj No:15

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:35
Konular: 784
Beğenildi:132
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Girip ve Nezle tedavisi

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ben grib olunca ilac icsem bile gecmiyor oyleki sadece su ve corba turu seyler yiyebiliyorum yada tursu gibi salata yiyemiyorum alerjim oldugu icin battaniye camasir suyu parfum sigara kokusu yer temizliyici matik c.deterjani oksuruk nobeti tuttumu biirakmiyo sesim kisiliyo ve ben ne uyuyabiliyor nede yiyebiliyor nede disari cikabiliyorum cunku alerjim oldugu icin insanlar rahatsiz oluyo
Aclik zaten yenmiyor bir sey gripken yinede deniyelim Allah razi olsun
Selam ve dua ile
Grip iken canimizin hic bisey cekmemesinin hikmeti vucudunumuzun bi nevi savunma mekanizmasi oldugu icinmis.yani vucut bi toparlanma surecinden geciyor ve terle yada ates ve halsizlikle iyilesmeye dogru gidiyor.bu asamada agri kesici almak vucudun dengesini bozuyomus.ates dusurucu de ayni sekilde bu surecin uzamasini sagliyor.

Deterjanlar ve temizlik maddeleri,parfumler ise bi tur zehir.evden iceri sokmamak lazim.camasir sodasi,ev yapimi sirke,karbonat,arap sabununu temizlikte bas taci yapmaliyiz.inanin bana cok faydasini goreceksiniz.

Gunumuzde kadinlarin stres ve depresyon gibi rahatsizliklarinin sebebi parfumler...detarjanlar ve temizlik maddeleridir.bide buna hazir ve paketlenmis gidalar eklenince hastalikliklarin yayginlasmasi tesaduf degill..

Rabb im yar ve yardimciniz olsun kardesim Rabb im sifa versin..