Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2015, 00:21   Mesaj No:2

fedra

Durumu:fedra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29784
Üyelik T.: 26Haziran 2013
Arkadaşları:11
Konular: 35
Beğenildi:87
Beğendi:155
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mutsuz bir evlilik her şeye rağmen devam etmeli mi?

çok güzel konu acmıssınız Allah razı olsun

sanki biraz da beni anlatmışsınız ben de evlilikten cok korkuyorum sanki evlenince geri ayrılacakmışım gibi hissediyorum annemin babamın yaşadığı sorunları yaşayacakmış gibi kimseye güvenemiyorum annesi babası ayrılmış bir kız olarak babasızlığın ne kadar zor olduğunu iyi bilenlerdenim korumasız gibi hissediyorsun herseyden önemlisi baba sevgisine hasret kalıyorsun annemgil istemediği için ben babamı yıllarca görmedim sonra bi şekilde görüştüğümde ne oldu biliyor musunuz biz babamla yabancı gibiydik küçükken babam beni cok severdi anılarımızı hala hatırlıyorum görüştüğümüzde ama eskisi gibi olamadık babamın eşi çocukları vardı

babamla telefonda bile doğru düzgün konuşamıyoruz ya onun eşi ve çocukları yanında oluyor babam tedirgin konuşuyor ya da babamın işi oluyor müsait olamıyor ben eski babama hasretim hala

birlikteyken mutlu değillerdi evet ben de mutlu değildim ama bir yuvan olduğunu hissediyorsun arkanda babanın olduğunu hissediyorsun ayrıldılar ben yine mutlu olmadım bir yanım eksik kaldı abim ise babasıyla görüşmek istemiyor

yani çocuk kimi suçlayacağını bilmiyor bu zamana kadar nerdeydin soruları başlıyor bir yandan da annemgilin bizi babamla görüştürmek istemeyişi

zor bir durum ben yine eskisine göre iyiyim annemle babam on üç sene önce ayrıldılar başlarda cok daha kötüydüm ilkokul öğretmenim annemi çağırıp sorardı bu çocuğun bir derdi mi var sürekli dalıp gidiyor diye benim psikolojim mi bozulmadı sinir krizleri mi geçirmedim tüm bunları zor bir durum olduğunu anlatmak için yazıyorum

geçimsizliğe kavgalara rağmen devam mı etmeliydi yoksa ayrılmak mı iyiydi bilmiyorum birbirlikteyken de huzur yoktu sorunlar vardı ama ayrıldılar başka sorunlar başladı

şimdi babamla görüşüyorum ama hiçbişey eskisi gibi değil
Allah bu durumda olan herkese yardım eylesin herkesin imtihanı farklı tabi herkesin kendine göre sorunu var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun