Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2015, 13:03   Mesaj No:20

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:35
Konular: 784
Beğenildi:132
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''EzelinNur'' Kardeşimiz...

Alıntı:
EzelinNur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Estagfirullah kardesim sorun degil sorunu cok begendim.. Rabbim zihin acıklıgı versin..Cok dogru bi tespit yapmıssın bu durumu ben soyle degerlendiriyorum.. Paranın hukum surdugu dunya da mutluluk yok olmaya yuz tuttugu icin trabzonda artık bundan nasibini alan bir sehir..Nesil degisiyor ve eski toprak dedigimiz buyuklerimiz artık yoklar gibi yokluk gorup tamahkar olmayan kıymetli varlıklarımız artık yoklar..Su anda bencillik var herkes gecim derdine sokakta birbirini dahi gormek istemeyecek durumda..Bolluk cok ama tatmin olma duygusu az ihtiyacından fazlası revansta..sokaktaki insanların kafaları hep dolu o yuzden gulumsemeyi unutuyorlardır.. Biz gulumsemeyi unutsakta sen bize hep gulumse degerli kardesim..Basarılar dilerim sana, hersey gonlunce olsun insAllah..
Rabb im razi olsun kardesim guzel temennilerin icin;))evet dogru soyluyosun sehirler hemen hemen ayni insanlar degisti artik.mihrinazin da ifade ettigi gibi manevi yonden zayif burasi.ama itiraf edeyim sahil boyunca dizilen sehirlerin en iyisi.anadolu kulturunun devam ettigi kesimler mevcut hala.buda burasi icin cok iyi bisey.imkanlari cok iyi.cok bereketli topraklari.sukur olayi dedigin gibi yok.sehir tam tefekkurluk aslinda.denizi yesili havasi suyu bereketli topraklari dagi tasi masaallah ne guzel yaratmis Rabb im.insaallah yerdeki camurlar takilmaz gozumuze...insaallah denizin mavisi gokyuzunun berrakligi kalir aklimizda....selam ve dua ile)