Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2015, 23:34   Mesaj No:25

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Konular: 38
Beğenildi:237
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Tasavvuf Düşmanlığı Cehalettir!/Muhsin Arslan

Alıntı:
servetim Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hocam tasavvuf kadar putperest üreten başka bir ekol war mıdır? yazınızı yapıcı ekseninde yazmaya çalışmışsınız. lakin kazın ayağı hiç de öyle değil. o hale gelmiş ki tasavvuf denilince kadın para sermaye ve kayıtsız şartsız şeyhe kölelik anlaşılıyor. Bana göre günümüz tasavvufu islama işid'den daha fazla zarar vermiştir. sermayesi cahiller yığını. Böyle sermayesi olanı tut tutabilirsen.
Tasavvuftan mı bahsediyorsunuz yoksa tasavvufu kötüye alet edip insanların iyi niyetlerini suistimal eden çıkarcılardan mı?

İşid'in tasavvufla uzaktan yakından alakası olmadığını belirteyim.

Ayrıca sizin düşünce tarzınıza göre, hristiyan dünyasının bütün müslümanları terörist görmelerini normal karşılamak lazım.

Yanlış anlamayın sadece Tasavvufa bakış açınızın yanlış olduğunu belirtmek istedim. Çünkü tasavvuf, Ashabı Kiramın İslamı yaşama şeklini ilke edinir. Başka tür bir uygulama görürseniz bunun adı tasavvuf değildir. Olsa olsa üçkağıtçı dolandırıcıların işidir.

Ama lütfen, art niyetlilerin yaptıklarını tasavvufa mal etmeyin. Tasavvufun çıktığı yer Ashabı Suffa okuludur. Öğretmenleri ise Rasulullah(sav) idi...