05Haziran 2015, 18:54
|
Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 Arkadaşları:1 Cinsiyet: Yaş:44 Mesaj:
585 Konular:
65 Beğenildi:74 Beğendi:41 Takdirleri:13 Takdir Et:
| Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı: makbergülü Üyemizden Alıntı
İSTANBUL İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Dersler uzaktan egitim sadece final sınavında okulda olunması gerekiyor. *Yüzyüze egitim zorunlu değil. * Vizeler internetten 1 hafta boyunca oluyor *Kur'an-ı kerim vize test üsulü finalde mülakat şeklinde oluyor.Ezberde 30. cüz mealle birlikte isteniyor. * Dönem harcı 763,5 tl dir. * Ödev hazırlama yoktur. * Vize sınavının %20'si final sınavının %80'i alınarak ortalamanız belirlenmektedir. İlitam Programında mutlak sistem değil bağıl (çan) sistem uygulanmaktadır.Geçme notu 50 'dir. * Ders materyalleri pdf olarak sunuluyor.Kitap verilmiyor çıktı alıyorsunuz. İstanbul Üniversitesi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntıdır | * Ödev var maalesef(bu sene uygulandı) * ne vize ne de final sonuçlarının vaktinde açıklandığını görmedim. *kuranı kerim dersinde ezberler : toplamda(4 dönem boyunca) fetih hucurat rahman yasin mülk , 30.cüz'ün tamamı bunlara ek olarak bazı aşırlar *welhasıl kelam İstanbul ilitam son tercihiniz olsun derim... |
| |