Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2015, 16:02   Mesaj No:1

fedra

Durumu:fedra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29784
Üyelik T.: 26Haziran 2013
Arkadaşları:11
Konular: 35
Beğenildi:87
Beğendi:155
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart çok güzel Dua kesinlikle okuyun..

çok güzel Dua kesinlikle okuyun..

SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI ( en büyük tövbe duası)

''istiğfarın en üstünü kulun şöyle demesidir':

"Allahümme ente Rabbi, la ilahe illa ente, halakteni ve ene 'abdüke, ve ene 'ala ahdike ve va'dike m'esteta'tü. Euzü bike min şerri ma sana'tü, ebu'ü leke bi-ni'metike 'aleyye, ve ebu'ü bi-zenbi, fağfir li fe-innehu la yağfirü'z-zünube illa ente:

Allahım! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ezelde sana verdiğim sözümde ve vaadimde hala gücüm yettiğince durmaktayım. İşlediğim kusurların şerrinden sana sığınırım. Bana lutfettiğin nimetleri yüce huzurunda minnetle anar, günahımı itiraf ederim. Beni affet; şüphe yok ki günahları senden başka affedecek yoktur.''

Resul-i Ekrem sözüne şöyle devam etti:

"Her kim, bu seyyidü'l-istiğfarı sevabına ve faziletine bütün kalbiyle inanarak gündüz okur da o gün akşam olmadan ölürse cennetlik olur.
. Yine her kim, sevabına ve faziletine gönülden inanarak gece okur da sabah olmadan ölürse cennetlik olur.''

alıntıdır

Konu Sahibi fedra 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
nişanlılık döneminin süresi Serbest Kürsü fedra 5 2009 04 Ekim 2015 19:47
Fatih Sultan Mehmet'in Peygamber Efendimiz... Şiir Dinletileri fedra 1 2030 01 Ekim 2015 20:25
erkeklerden yemek tarifleri Komik Paylaşımlar Esma_Nur 3 1641 01 Ekim 2015 17:45
Tesbihat Allah(c.c) fedra 0 1704 30 Eylül 2015 23:57
pet şişelerdeki suyun zararları/Medineweb Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri fedra 0 1905 30 Eylül 2015 22:06