Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı
Sabah sabah güldürdünüz beni HDPdenilince dinsiz imansiz Leninist terörist aklima geldigini nerden cikardiniz ? Hangi kelimemde ima var ?? Neden hemen savunmaya gectiniz ? Hangi mantigim hasta mantiktir ? mantigimin hasta olduguna hangi yargi cümlemden ulastiniz ?Hangi cümlemden MHPli olduguma kani oldunuz ? Yandas gazetelerden edindigim fikrimi hangi cümleden cikardiniz ? Kürtler ile alakali bir cümlem var mi siz Kürtler diyerek daglara tecavüzlere kadar gittiniz ? Asil saglikli olmayan bu iliklerinize kadar isleyen "Asagilik kompleksi"dir.... Saglikli düsünemiyorsunuz ..""Emin olmadiginiz konularda ahkam kesmek KURANA aykiridir " kendiniz calip kendiniz söylemissiniz ...... |
muallime Üyemizden Alıntı
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yaşadığımız secim sonuçlarında doğunun nerdeyse silme hdp ye oy vermesini doğuda olan dindar kişiler nasıl değerlendiriyor merak ediyorum, siz veya mevlüt hönül ya da diğer yazarlarımız keşke bu konuda da yazsanız ,selamlar
kırmızı işaretlenen cümlenizden yola çıkarak yazmıştım. Dindar kişiler ve hdp.....kafanızın karışıklığını gösteriyor. Yani yanılıyorsam düzeltiniz lütfen.
Ey dindar kişiler silme süpürme olarak HDP'ye oy verildi. Bu sizin dindarlığınızı sorgulat mı yor mu?
demek istediniz veya ben yanıldım ?