Alıntı:
zeyno can Üyemizden Alıntı
selamun aleykum arkadaslar bu sayfaya uyeyım ama nasıl kullanacgmı bılmıyrm sun yazyrm bıyere ama ınseallah okunack goruleblecek bı yere yazıyormdur:(
... dgs puanım 269.2..... sıralamam 1618 ankara kıl payı kactı gıbı ama yıne de yazmalımıyım cok zor oldgnu yazmısk-lar bazı sıtelerde hatta daha sonra baska okullara gecıs yapanlar bıle olmus...yuzyuze egıtme katlma ımkanım yok ulasım kolay sartlar uygun olsun ıstyrm ızmır sakarya bana bıraz daha yakın ama bu okullarla ılgılı hıc bır bılgım yok oncekı sayfalara gozattm ama pek ıstfade edemedım bılhassa ızmr dokuz eylul hakknd abana yardmcı olacak arkadas var mı kafam cok karısık ve hıc bır sey bılmyrm etrefmda bu konuyla ılgılenen kımse de yok |
a.s...hoşgeldiniz..doğru yere yazmışsınız endişe etmeyin...hep söylüyorum..kolay ilitam yok zeyno can
zorların başında istanbul,sakarya ,ankarailitam yer alsada...ne izmir ne sivas ne samsun ne inönü kolay...birkere zora talip olduğunuzu,önlisnsla hiç bir şeklde karıştırmamanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor..izmir ilitamdan arkadaşlarımız yok malasef size detaylı bilgi verebilecek...
yüzyüze derslere katılım zorunluluğu yok zaten..isteyen ,müsait oan gidiyor...ulaşım uygunsa bahsettiğiniz ilitamları yazın..puanınız tutarsa kazanırsınız inşallah...sakarya ilitamda dönemlik ödev hazırlama var ..her dersten..
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu linkten bakabilirsiniz..kolay gelsin