Konu Başlıkları: Gençler nasıl evlenecek ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2015, 17:16   Mesaj No:27

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 582
Beğenildi:4846
Beğendi:6518
Takdirleri:26008
Takdir Et:
Standart Cevap: Gençler nasıl evlenecek ?

Soruları cevaplamak yerine bendeniz kızımı ve erkek kardeşimi evlendirmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim. ..evlilik kalıplaştırılmamalı zengin olsun ,memleketlim olsun,tipi şöle olsun vs. vs. sürekli şunu derim insan olsun müslüman olsun ırkı ,memleketi önemli değil ...evliliklerde sıkıntılar elbet olacak hyat her zaman güllük gülistanlık olamaz. önemli olan sıkıntıya düşdüğünüzde başbaşa verip bu sıkıntıyı nasıl aşarız diyebilmek..maddiyata gelince herkes gücünün nisbetinde en güzelini yapmak ister trafları sıkıntıya sokmak niye?yaşadığımız sürece ne istekler biter ne ihtiyaçlar önemli olan mutlu olmak dikkat edin '' MUTLU'' olmak diyorum nedense bazılarımız mutlu olmak ile tatmin olmayı aynı kefeye koyuyorlar. bilhassa kızlarımıza söylüyorum evi idare eden kadındır azıcık alttan alırsanız karşılığını kat kat alırsınız.20 yaşdan itibaren sağlıklı evlilikler olabilir..şu atasözünü unutmayalım ''akıl yaşda değil başdadır''50 yaşında olupda ergen gibi davrananlarda var...fatih istanbulu fetih ettiğinde 20 yaşındaydı Aşk konusuna gelince benim için esas olan sevgidir..Aşk geçici sevgi ömürlükdür..her iki tarafında dikkat edeceği diğer bir noktada şu olmalı bu kişi benim çocuğuma anne veya baba olabilirmi...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....