Konu Başlıkları: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2015, 23:04   Mesaj No:5

seher1906

Durumu:seher1906 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 49487
Üyelik T.: 24 Nisan 2015
Arkadaşları:0
Konular: 1
Beğenildi:6
Beğendi:10
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Alıntı:
İslaminesil Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Aleyküm selam ve rahmetullah...

İlk önce müsadenizle kac kelam etmek isterim kardeşim.

Gercek manada kardeşligin arasındaki fitnenin ana temalarını gündeme getirmiş bizle paylaşmıssınız bunun icin tesekkürler, Lakin: Konuyu örneklendirmeye calıstıgınız benzetmelere katılmıyor bununla ilgili hasbihal maksadıyla Müslüman kürt olarak konuyu zenginleştirmek isterim..

Sabırla ve önyargısız bir sekilde okumanız temennisyle..

Verdiğiniz basınızdan gecen otobüs duragı ile baslıyım:

Genel anlamda hayatım Batı illerinde gecti lakin dogunun en ucra noktalarında görevimden dolayı bulundum ve suan yine en ucra noktalara göreve gidiyorum,

yasadıgım batı maceralarını anlatmaya calısırsam ne flas bellegim olan beynim bunu kaldırır nede Beyinleriniz bunu kabul eder,ama konu anlasılsın diye bir örnekle geceyim :

Evet ben kürtüm ama Müslüman bir kürtüm ,ama ne yazık ki kürtüm diye agır hakaretler yasadım sözlü tacizlere ugradım hatda kavgalara sebebiyet veren meselelr gördüm fazla derinlere girmeye gerek yok Kac gün Önce Erzurumda vanlı ve agrılı insaat işcilerine saldırıldı nedeni ise Kürt olmaları idi..

Ayrımcılık cok gördük ,yasadık yasatdırdılar,Lakin bugüne kadar türklerin biz kürtlere yaptıgı ayrımcılıgı biz kürt bölgesinde onlara yapmadık.65 plakadan dolayı sırf kürtüm diye yedigim cezalarıda saymıyorum batıda.

Yerel haber ajansının röpartajı yaparken vana göc etmek zorunda kalan bir hakkari köy agası ile olan görüşmemiz bizi cok etgilemişti,Röpartajın videsounuda insallah ilerde yayınlarım,

röpartajda kısaca bu konusuldu neden göc etdiniz neden yurdunuzdan buraya geldiniz,neden pkk ya destek verdiniz :

cevapları sasırtıcı bi o kadarda ilgincti,

Biz göc etmedik askerye bizi zorladı ,onlar bizim evlerimizi yaktı , neden pkka destek veriyorsunuz sorusunada hic cekinmeden aynen söyle söyledi.

Kürtce bana dedi du kiyi kurmanci ,ben eri kurmancım yani sen kimsin kürtmüsün evet ben kürtüm dedim,kamerana döndü ben yok dedim o türk.

o zaman dedi kamarencıya bunun cevabını vereyim dedi.

Pkk neden destek veriliyor o bölgede ,dediki arkadasım kamarancıya sen hakkaride köyde yasıyorsun askerye köyü basıyor gözün önünde hanımına kızına yada annene tecavüz ediyor ,seni öldürüsiye dövüyor hayvanlarını yagmalıyor ne yaparsın?

Türk olan kamerancı acık ve net dedi daga cıkarım göçmen olan hakkari ile iste bizim halkımızda bunu yaptı..

Bir zamanlar Siz bilmessiniz ama kürt halkı bunları yasadı tabiki ergenokanda bunlar cıktı zaten Devletin icinde nasıl bir devlet oldugu neler yaptıgı suan Kürdistanda 18 bin faili mechul var bunlar cogu tabur ve tugayların bahcelerinde asit kuyularında cıktı..Bakın Tabur ve tugayların içinde...

Allah icin adeletli olun der Rabbimiz suan ki durum nasıl derseniz gercek manada eskisi gibi zulümler yok..

Bu halk işsiz neden batıya gurbet deriz kim ailesini bırakıp calısmaya gitmek ister ,Türkiyenin yeraltı kaynaklarını cogunu dogu ve güneydogu besler lakin bu ham madde nerde işlenir batıda neden?

Özgürlük yolların taslı olmasından değil beyinlerin namusu ile olunur..

Kürt baskanlar ve cumhurbaskanları :

Bu konuda o kadar uzun konusulmaya deger bi konu olmadıgını düşünüyorum cünkü kürtlere birşeyler yapmadılar tam tersine kürt ırkının kıyımına neden oldular.

Ohal zamanında öldürülen onlarca kürtleri saymıyorum bile yada cezaevlerinde arkalarını dönderilip kuyruklumusun sen kürt diye öldürülenler cabası ,

Kürt erkek din alimlerine askerye tarafından yapılan tecavuz ve katliamlarıda saymıyorum,

Bombalanan kürt köylerinide saymıyorum,

vs .vs .vs.vs.

Olayı uzatmak istemem kısacı demem sudur.:

Siz türkler ve araplar Müslüman kürt kardeşlerinize sahip cıkmadınız ,Kürtleri leninci komunist Pkk nın kucagında bıraktınız ,Şimdi birseyler yapmak istiyorsunuz ama iş işten gecti..

Pkk bir neden değildir pkk bir sonuctur,Zulmün,tecavüzün katilamından cıktı ,suanki yolu nasıl derseniz Allah bu ya zamanın zulme ugayanları bugün zulüm ediyor...

Evet suan bu örgüt yabancı güclerin ki bunlar fitnenin bası israilin elindedir ve Tek dertleri islamdır ..

Bugün pkk islama karsı kullanılan en büyük örgütdür.
Bugün pkk devletle işbirligi olan en büyük örgütdür.
Bugün pkk Müslüman kürtlere katliam yapan en büyük örgütdür...

Toplamak gerekirse konuyu eski zulümler kalmadı lakin insanların acısı öyle bir işlendiki kolay kolayda cıkaramassınız..

Ümmeti bilincini diri ve saglam tutarsak ,milleyetciligi icimizden atarsak ve kardeşlerimize sarılabilirsek insallah Rabbimizin yardımıyla bu zulümler kan ve revan duracaktır..

Buda İslam olmaktan gecer.

hayırla..

siz pkk yı mı destekliyorsunuz.. lanetlemelisiniz!!! pkk bir sonuctur ne demek