Bizi yapıcı bir şekilde bu konuda aydınlattığın için CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH razı olsun kardeşim.demişsin ki.
Alıntı:
İslaminesil Üyemizden Alıntı
Ümmeti bilincini diri ve saglam tutarsak ,milleyetciligi icimizden atarsak ve kardeşlerimize sarılabilirsek insallah Rabbimizin yardımıyla bu zulümler kan ve revan duracaktır..
Buda İslam olmaktan gecer.
hayırla.. |
Evet meselede işte bu kardeşim sonuna kadar katılıyorum size.bizim aramıza ırkçılık tohumlarının ekilmediği,toplumumuzda ümmet bilincinin yani Müminlerin kardeş olduğu gerçeğinin var olduğu Osmanlı zamanına bakınız.kürt kardeşlerimizle aramızda yaşanan en ufak bir sürtüşmenin olduğunu duymadım,bilmiyorum.varsa bile olmamalı.olmuşsa bile Müslümanların düşman olmasına ne hacet var?beraber CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH için at koşturduk,kılıç vurduk Cihad eyledik.Osmanlı müslüman olmayanlara bile adaletli davranmış hristiyanlara bile -Ülkemde latin külahı görmektense Osmanlı sarığı görmeyi tercih ederim dedirtmiş bir millettir.bakmayın bu gün sayısız iftiralarla bizim gözümüzden düşürülmeye çalışılmasına.Aramızda Osmanlı bilincinin yani ümmet bilincinin yeniden canlanmasına izin vermek istemiyorlar.
Alıntı:
İslaminesil Üyemizden Alıntı
Bir zamanlar Siz bilmessiniz ama kürt halkı bunları yasadı tabiki ergenokanda bunlar cıktı zaten Devletin icinde nasıl bir devlet oldugu neler yaptıgı suan Kürdistanda 18 bin faili mechul var bunlar cogu tabur ve tugayların bahcelerinde asit kuyularında cıktı..Bakın Tabur ve tugayların içinde... |
Evet ne zaman ki Ümmet gitti Osmanlı gitti başımıza bu ergenekoncular,masonlar Türk olsun Kürt olsun satılmışlar geldi işte bundan sonra memleket de kardeş olanlar Türk,Kürt,Sağ,Sol,Sünni,Alevi diye ayrılmaya başladı.
Evet masonlar ergenekoncular doğuda benim kürt kardeşimle aramı bozmak için kürt kardeşime zulm edenler beni de sırf karımın başı kapalı,içki içmiyorum diye beni de ordudan ihraç ettiler.doğuda gözlerinin önünden geçen teröristlere göz yumanlar,yine doğuda köy basıp kürt kardeşlerimizi katlettiler bunun da suçunu bize yıkmaya çalıştılar.
Ama bu ümmet hala ümmet daha ölmedi.bizim en büyük davamız MÜSLÜMAN olmaktır!gerisi gelip geçicidir.bunlarıda aşmak içimizde oyunlarla,dalaverelerle yeşertilmeye çalışılan kini yok etmeye mecburuz.ahirette türk,kürt diye değil müslüman - kafir,katil - maktul diye ayırıyorlar insanları.
Aptalda değiliz.işte masonun kuklası,maşası ergenekoncuların foyalarını CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH yakın zamanda bu ülkede on yıllardır yaptığı hainlikleri ortaya çıkararak gösterdi bize.şimdi sıra bizde ümitsizliğe gerek yok!Müslüman Türkler ve Kürtler bu oyunu görmeye ve bozmaya mecburuz!
Doğuda benim kardeşim her ne olursa olsun ergenekoncunun,masonun adi oyunlarına gelerek dinini imanını kaybederek hristiyanlaşma-malı,ateistleşme-meli.
Müslüman Kürtler ve Türkler bu oyunu görmeye ve bozmaya mecburuz!ve izin vermemek zorundayız.
En azından kalbimiz ile masona,ergenekon’a,pkk’ya buğz edelim.bununla başlayalım.bunlar yüzü maskeli din düşmanımız,can düşmanımız kardeşler.birbirimizi kıracağımıza kuyumuzu kazanları kıralım...ALLAH-U Alem.selam ve dua ile