Konu Başlıkları: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2015, 12:18   Mesaj No:19

seher1906

Durumu:seher1906 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 49487
Üyelik T.: 24 Nisan 2015
Arkadaşları:0
Konular: 1
Beğenildi:6
Beğendi:10
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Alıntı:
musab27 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
"pkk yı bir zulmün sonucu görmek", meseleyi en başından yanlış yerinden kavramaktır. devamında ümmet, barış, kahrolsun milliyetçilik de deseniz boş. bir şırınga zehri önce bir kavanoz bala enjekte ediyorsunuz. Sonra bu bal aslında diyorsunuz.

"pkk terör örgütü", hem masonların ermenilerin dinsizlerin oyunudur diyeceksiniz, sonra da pkk bir zulmün sonucudur diyeceksiniz. Kimi kandırıyorsunuz. Geçen istanbul da trafik cezası yedim, trafik polisi sırf gözlerim renkli diye ceza yazdı demek gibi birşey bu örnekleriniz.
Bu ülkede de Dünyada da zulüm vardır be kıyamete dek olacaktır. Bu Hak batıl savaşıdır. Arada istisnai zulümler olur. adam vanlılara gıcıktır diğeri manisalılara gıcıktır. böyle oluyor diye Dinsiz pkk yı bir sonuç göremezsiniz.

Kendi fikrime gelirsek. Benim anlayışım ne mutlu ki Müslümanım diyene dir. Kimsenin doğarken seçmediği kazanıp elde etmediği bir vasıftan dolayı ayrımcılık yapamazsınız. üstünlük takva iledir, onun bile tavrını yapamazken, milliyetçilik ırkçılık zengin fakir gibi ayrımlar, İSlam ın özüne terstir. Ama bir yerde zulüm varsa, ben eziliyorum zulme uğradım deyip de terör örgütünü destekleyemezsin yada mazur mazlum zulmün sonucu gösteremezsin.
İslam Hak Din en güzel rehberdir. Ama o İslamı nerden aldığında önemli... Yoksa böyle ortada kalır, kimin tarafında neyi savunup neyin karşısında olduğunu sen dahi anlayamazsın.

3 yıl önceki Gaziantep deki pkknın yaptığı karakol bombalamasında abim yaralandı ve sakat kaldı. tek suçu durakta otobüs beklemek. Ne demeliyiz şimdi zulme uğradık kürtler bizi sakat bıraktı zulmetti bizde onlara savaş mı açalım diyeceğiz.
Zulmün ırkı hafifletici sebebi sonucu sebebi olmaz. zulüm zulümdür. elbet ve er geç mazlum hakkını Hak ile alır...
selametle...

ifade etmek istediğim tam da buydu!