Alıntı:
musab27 Üyemizden Alıntı
"pkk yı bir zulmün sonucu görmek", meseleyi en başından yanlış yerinden kavramaktır. devamında ümmet, barış, kahrolsun milliyetçilik de deseniz boş. bir şırınga zehri önce bir kavanoz bala enjekte ediyorsunuz. Sonra bu bal aslında diyorsunuz.
"pkk terör örgütü", hem masonların ermenilerin dinsizlerin oyunudur diyeceksiniz, sonra da pkk bir zulmün sonucudur diyeceksiniz. Kimi kandırıyorsunuz. Geçen istanbul da trafik cezası yedim, trafik polisi sırf gözlerim renkli diye ceza yazdı demek gibi birşey bu örnekleriniz.
Bu ülkede de Dünyada da zulüm vardır be kıyamete dek olacaktır. Bu Hak batıl savaşıdır. Arada istisnai zulümler olur. adam vanlılara gıcıktır diğeri manisalılara gıcıktır. böyle oluyor diye Dinsiz pkk yı bir sonuç göremezsiniz.
Kendi fikrime gelirsek. Benim anlayışım ne mutlu ki Müslümanım diyene dir. Kimsenin doğarken seçmediği kazanıp elde etmediği bir vasıftan dolayı ayrımcılık yapamazsınız. üstünlük takva iledir, onun bile tavrını yapamazken, milliyetçilik ırkçılık zengin fakir gibi ayrımlar, İSlam ın özüne terstir. Ama bir yerde zulüm varsa, ben eziliyorum zulme uğradım deyip de terör örgütünü destekleyemezsin yada mazur mazlum zulmün sonucu gösteremezsin.
İslam Hak Din en güzel rehberdir. Ama o İslamı nerden aldığında önemli... Yoksa böyle ortada kalır, kimin tarafında neyi savunup neyin karşısında olduğunu sen dahi anlayamazsın.
3 yıl önceki Gaziantep deki pkknın yaptığı karakol bombalamasında abim yaralandı ve sakat kaldı. tek suçu durakta otobüs beklemek. Ne demeliyiz şimdi zulme uğradık kürtler bizi sakat bıraktı zulmetti bizde onlara savaş mı açalım diyeceğiz.
Zulmün ırkı hafifletici sebebi sonucu sebebi olmaz. zulüm zulümdür. elbet ve er geç mazlum hakkını Hak ile alır...
selametle... |
Bakın içinizde nasıl bir yara var Yaranız Verdiğiniz tepkiyle aynı orantılı...Kürtler zulme ugradı ve senelerce bu devam etdi o zaman nerdeydiniz ,Nerdeydi sizin ümmeciliginiz ,kardeşliginiz ,Şimdi Ahkam kesilip biz kardeşiz diyorsunuz?
Zulüm gördügünde senin Müslüman kürt kardeşin İslam cı türk kardeşlerim nerdeydi ,Zulüm gün geldi sessliğe bürünen insanların basına geldi,
Pkk sizin abinizi yaraladı benim ailemi yok etdi ,Şimdi ben pkk yımı savunacam yada bu İSRAİL Usagı türk genarellerinimi ,Mason derin devlet adamlarınımı,
Siz jitem nedir bilirmisiniz ,Siz Mit nedir bilirmisiniz Özel secilmiş annesi babasız merhametsiz zalimleri,
Siz pkk nedir bilirmisiniz ermeni dönmesi dinsiz imansızları,
siz birini bilirken biz kürtler ikisiniz gördük,siz pkk derken biz ilk önce jitem ,mit dedik sonra pkk dedik..Ve bunlar Kürdistandaki müslüman kürtlerin Dinlerine ,canlarına malalrına namusları göz diktiler ,Şimdi kardeşlikden gem vuranlar jitem mit kürt kızlarının ırzına gecerken nerdeydiniz ,kürtün kellesini kesip kapılarının önüne koyarken nerdeydiniz ,İşte pkk bunun adıdır..
Bana ithafen demişssiniz sonuc değil birden cıkmıs ,siz bunu gidin bir cocuga diyin senin baban yok ,sen kendin dünyaya geldin..
şimdi gidin pkk ve zamanında kürtleri katleden dinsiz imansız rütbelilelerin aynı sofrada nasıl beslendigini arastırın...
Elhamdulillah müslümanım kim zulüm görmüsse farketmez zulum rıza zulümdür,Zulme ugrayanlarada sevinen zalimlerden farkı yoktur..