Konu Başlıkları: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2015, 16:39   Mesaj No:25

İslaminesil

Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Alıntı:
HACIYSK Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İslaminesil hocam tespitleriniz tam yerinde olmuş Allah razı olsun diyorum. özellikle müslüman kürt kardeşinize sahip çıkmadınız şeklindeki cümlenize atfen bişey eklemek isterim(5-6 ay önce cami cemaatiyle aramızda geçen diyalog):

geçenlerde bi arkadaş hocam dedi şuan kürtçe hutbe okuyabiliyorsan bunu pkk'ya borçlusun dedi. ne alaka dedim marksist lenist ile kürtçe hutbe ne alaka ? hocam dedi yıllarca bu halk kürtçe hutbe dinleyemedi her gelen türkçe hutbe okudu okudu okudu dinleyen ise bir kürt , türkçeyle yakından uzaktan alakası yok aval aval baktı durdu , pkk ne yaptı halkı galeyana getirdi hutbeler kürtçe okunana kadar camilere adım atmayın dedi parkta bahçede millet hutbesini kürtçe dinledi(wallahi de billahi de camiler boşalmanın eşiğine geldi)sonunda devlet pes etti ve kürtçe hutbeye izin çıktı. arkadaş tekrar sordu : kürtçe hutbeyi çıkaran kim diye ? bu adama ne cevap verirsiniz size soruyorum medineweb ailesi ? başka bisefer köydeyim kürtçe hutbeyi okudum cami çıkışı köyün öğretmeni beni aldı bi kenara hocam dedi bugün cuma namazımın sıhhatine gölge düştü , neden dedim ? eee sen hutbeyi kürtçe okudun ben bişey anlamadım olur mu böyle dedi ? haklısın dedim. Peki ben şimdi size soruyorum demekki bu halk 30 yıldır biz imamların ne dediğini anlamamış cuma namazlarının sıhhatine gölge düşmüş , bunun vebalini kim üstlenecek ? bu sadece kürtçe hutbe üzerine izah etmeye çalıştığım bi örnek bunun gibi onlarcası...

islaminesil hocamın dediği gibi devlet ana doğudaki müslüman halkı marksistlerin kucağında bıraktı , ayrıca pkk bir neden değildir pkk bir sonuctur diyorum ben de

bi tarafta buzdolabına kaldırılan çözüm süreci , öbür tarafta morglara kaldırılan bu ülkenin ana kuzuları uzgn
Allah razı olsun Hocam...

Ve bunu dedik diye bize ne yapıstırmalar yapılıyor insanalr bu kadar milliyetci olamaz..Hemde ben müslümanım diyen biri...

Biz bu haklı bu haksız demiyoruz zulmü kim yaptıysa karsılıgında görecektir..

Zalimin zulmu yanına kar kalmaz ha pkk ha devvletin icindeki devletcikliler..

Rabbim Askerimizi korusun Ana kuzularını korusun...