15 Ağustos 2015, 16:52
|
Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 49487 Üyelik T.:
24 Nisan 2015 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
18 Konular:
1 Beğenildi:6 Beğendi:10 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı? Alıntı: İslaminesil Üyemizden Alıntı
Bakın içinizde nasıl bir yara var Yaranız Verdiğiniz tepkiyle aynı orantılı...Kürtler zulme ugradı ve senelerce bu devam etdi o zaman nerdeydiniz ,Nerdeydi sizin ümmeciliginiz ,kardeşliginiz ,Şimdi Ahkam kesilip biz kardeşiz diyorsunuz?
Zulüm gördügünde senin Müslüman kürt kardeşin İslam cı türk kardeşlerim nerdeydi ,Zulüm gün geldi sessliğe bürünen insanların basına geldi,
Pkk sizin abinizi yaraladı benim ailemi yok etdi ,Şimdi ben pkk yımı savunacam yada bu İSRAİL Usagı türk genarellerinimi ,Mason derin devlet adamlarınımı,
Siz jitem nedir bilirmisiniz ,Siz Mit nedir bilirmisiniz Özel secilmiş annesi babasız merhametsiz zalimleri,
Siz pkk nedir bilirmisiniz ermeni dönmesi dinsiz imansızları,
siz birini bilirken biz kürtler ikisiniz gördük,siz pkk derken biz ilk önce jitem ,mit dedik sonra pkk dedik..Ve bunlar Kürdistandaki müslüman kürtlerin Dinlerine ,canlarına malalrına namusları göz diktiler ,Şimdi kardeşlikden gem vuranlar jitem mit kürt kızlarının ırzına gecerken nerdeydiniz ,kürtün kellesini kesip kapılarının önüne koyarken nerdeydiniz ,İşte pkk bunun adıdır..
Bana ithafen demişssiniz sonuc değil birden cıkmıs ,siz bunu gidin bir cocuga diyin senin baban yok ,sen kendin dünyaya geldin..
şimdi gidin pkk ve zamanında kürtleri katleden dinsiz imansız rütbelilelerin aynı sofrada nasıl beslendigini arastırın...
Elhamdulillah müslümanım kim zulüm görmüsse farketmez zulum rıza zulümdür,Zulme ugrayanlarada sevinen zalimlerden farkı yoktur.. |
o zaman siz savaşı devam ettirme taraftarı mısınız? sadece kürtler değil türklerden de çok can gitti fitne kışkırtmalar yüzünden herkes uğradığı zulmün intikamını alsın o zaman??
|
| |