Alıntı:
musab27 Üyemizden Alıntı
Arkadaşlar; burası İslam Ahlakı üzerine kurulmuş, islami ilimleri tahsil ile uğraşan tertemiz saf insanların kaynağı bir site. Ama daha önce akp aksaray hurma kütüğü ve benzeri konularda karşı karşıya geldiğim ama yazmaya değmedikleri için uzatmadığım bazı ajanlar var.
burda herşeyin farkında olan arkadaşlar lütfen kimsenin etkisinde kalmasın, üslubunu da bozmasın. Onların niyeti Müslümanların itikadını, sünnet inancını,kardeşliğini birlik beraberliğini bozmak. Hatta bazıları sitede yazar müsveddesi olmuş.
Şimdi site yönetimine düşen bu gibi ehli sünnet ve kardeşliğimizin düşmanı pkk süprüntüsü ve mezhebi bozukları içinden ayıklamaktır. Eğer yapmıyorsa bu sitenin misyonu ben ve benim gibi düşünen insanlar açısından değişir. Bende bu yazar müsveddelerinin anladığı dilden cevaplarını verir ve siteyi her ortamda afişe edip bölücüklerini anlatırım.
güzel ülkemin her türlü iç dış düşmanlarla uğraştığı şu dönemde Kürt kardeşlerimize milliyetçilik hastalığını şırınga edip her ortamda hastalıklarını döken adilere fırsat vermeyelim.
Bir islam ilim sitesinde dinsiz şerefsiz kukla yahudi yönetiminddki pkk hoca geçinenler tarafından savunuluyorsa bu komedidir dalga geçmektir.
ve buna da hala izin veriliyorsa bu site ymnetimi de artık bir duruş sergilemeli. Burda iyiniyetle çalışan paylaşan insanlara karşı sorımluluğunu yerine getirmeli.
en basit tabirle burda soysuz pkkyı savunup, dağdaki itlere gerilla deyip,her gün gencecik fidanları öldürüp çocuklarını yetim bırakanları savunanlara, bırak islami yazar hoca felan demeyi, ben insan demem... |
Sen insan desen ne yazar demesen ne yazar benim fikirlerim seni yada siteyi bağlamaz beni bağlar . Yazacaklarımdan ben sorumluyum edep dairesi dışına çıkmayın efendice eleştirinizi yazın. Pkk hususunda sizin gibi değilim olamamda bana göre Gerilla size göre terör . Size göre devlet bana göre terör siz kendi pencerenizden ırki refleksleriniz ile olaylara bakıyorsunuz ben devletin 100 yıldır kürtlere uyguladığı asimilasyon inkar imha politikaları ile bakıyorum zulmü yaşayan siz olmadığınız için bakış açınızı normal buluyorum.