Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı
Yahu kışkırtsa banlansam ne olur ki. Ben Hak kı İslami bir sitede bile haykıramayacaksam lal olsun elim dilim. Böyle kansızlara bölücülere de susacaksak taş olalım.
Demogojiyi bırak. Rabbi sokaktaymış hasta ziyaretindeymiş. Hani polisleri uykuda arkasından vuran, gençlere yıllardır uyuşturucu taşıyan yahudi zihniyeti taşeronun yanında mı senin Rabbin. Ulan sen şeytana kulluğa başlamışsın haberin yok.
sorularıma cvp ver Kuranı rehber eden zat; namazı nasıl kılıyorsun guslü nasıl alıyorsun hadissiz Peygambersiz. Sahi senin Peygamberin kim?
açıkca kussana içini şuraya. Terör neymiş. Terör senin gibi islamı maske yapıp mün afık ateşini körükleyenlere denir.
Polis Asker ve Gerilla hangisi ölse üzülürüm neticede İnsandır. Polis ve Askere üç yıldır sıkılmayan kurşunlar neden seçim sonrası patlak verdi birilerinin kursağında kalan iktidar hevesi sebep değilmi. Üç yıldır hiç bir kesimden insanlar ölmez iken hepimiz sevinçli idik artık barışın olacağına inanıyorduk. Lakin şu anki hükümet ilk iki döneminde yaptığı güzel şeyleri şimdi insanların kanı üzerinden hesap yaparak heba etti. Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi. İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim. |
pkk'nın savunulacak bi tarafının olmadığı kanaatindeyim lakin ,
1-Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. pkk üst yöneticileri biz yapmadık demelerine rağmen Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi , neden 1. ve 3. parti olaylar araştırılsın yönündeki önerge için HAYIR(araştırılmasın!) dedi...
2- İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim.? yukarıdaki her iki soruda da yitiksevdaya katılıyorum.. Varsa cevabınız buyrun...
Bi tarafta buzdolabına kaldırılan çözüm süreci , öbür tarafta morglara kaldırılan gencecik fidanlar uzgn