Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Özgür iradesine sahip insanlar da özgürce sözler cıkar ,ne aklını kiraya verir nede baskasının kullanmasına izin verir..
Allah c.c. halen akletmeyeceksiniz derken Düşünmenin ne kadar öenmli oldugunu görüyoruz.ve insan cok acelecidir..
Fikir alışverişlerin olgunlugu fikre saygı duymakla baslar ,Fikirleri hakaret küfür ,aşağılıyıcı sözler galebe yapmaz ,fikri deliller cürütür,,Delilin varsa konus yoksa öğren arastır,sorgula..Sorgulamayan beyinler her zaman kiralanmıstır ve kiralıktır..
İlk yorum yapan benim bu konuya..
Konuyu aTan abim kardeşimle ayrı fikirlerde bulunmamıza ragmen saygılı sevviyeli bir alısveriş yapmışken konunun bu sekil dagılması ,itici kırıcı hale gelmesi beni üzmüstür.
Neden ?
Alıp veremdiğimiz ney birbirimizle ,Allah resulu s.a.v mekkeyi fetetdiginde herkesi bagıslamısken ,Atam selahattin kudusu fetetdiginde bile orda yasayan herkesi kendi fikir ve düşüncelerini yasamaya söz etmemişken,bizim birbirimize olan nefretimiz Neden..
Tartısmak?
Kimseye bi fayda vermez kimsenin elinede birşey gecmez ,faydasından cok zararı vardır AMMA bu karsılıklı konusma fikir alısverişi kadar güzel bişi olamazken gelinen sonuc elem verici..
Kardeşiz ?
Bizler kardeşiz eksiklerimizle yanlsışlarımızla ,bu kin nefret kime fayda verebilir ki?
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |