Alıntı:
fedra Üyemizden Alıntı
bir de ödev veriyorlarmış kolay mı arkadaşlar ne ödevi peki |
Alıntı:
fedra Üyemizden Alıntı
ödev ne ödevi drama falan mı bilen kimse yok mu |
Sausem eğitimi alacaksan fedra , verilen ödevleri internetten ya da kendi yaptığın ödevleri ( oyuncak , drama oyunu v.b ) kopyala yapıştır yapıyorsun ve kısa bir dönem bu eğitimi alırsın belli bir saat yeterli.
Fakat yüzyüze bu eğitimi alacaksan eğer , belli bir yaşdan sonra seni profesyonel bir tiyatrocu kıvamına getiriyorlar ve senden istenilen drama bile oynadığında ben böyle yetenekli miydim olacak şey değil bile dedirtiyorlar. 2 ay boyunca haftanın her günü ve de 12.00 'den 5' e kadar aldığımız bir eğitimdi. Ayrıca 16 sınav ve sözlüleri saymıyorum, müthiş zorlayarak ve de stres yaparak şükür tamamladık.
Bazılarının benim anlattıklarımdan daha ağır eğitim aldıklarını duyduğumda halimize daha da şükrettik.
Gerçekten çocuk eğitimi okuyan herkesin yaşadığı zorlukları daha iyi tahmin edebiliyorum.
Başaramadım diyerek oturup ağlayanları da gördüm. Resmen başarı formatına getirip eğitim yaptırıyorlar. Halk eğitimi böyle ise üniversite eğitimini düşünemiyorum..
Sadece oradaki arkadaşlıklar çok güzeldi, hepsi hoca hanımlardı iyi ki de böyle bir kursa katılmışım çok da faydasını gördük.
Ne kadar zor olursa olsun yüzyüze eğitim en iyisi derim..