01 Ekim 2015, 11:53
|
Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 Arkadaşları:15 Cinsiyet:Anne Memleket:MEDİNEWEB Yaş:44 | Cevap: Minicik Tebessüm Edelim mi? Alıntı: iklimya Üyemizden Alıntı
Birinci sınıfa başlayan çocuklara öğretmen, babalarının mesleklerini soruyormuş: - Söyle bakalım Tuna, baban ne iş yapıyor? Tuna: - Otobüsleri kaldırıyor efendim, demiş. Bir sıra önde oturan bir çocuk yanındaki arkadaşına yavaşça sormuş: - Pek iyi anlayamadım, neymiş babası? Arkadaşı büyük bir saflıkla cevap vermiş: - Vinçmiş, vinç ! Ev ödevi hazırlayan çocuk, babasına sormuş: - Afrika ne taraftadır baba? Babası “bilmiyorum” demeyi kendisine yediremediği için biraz düşünmüş. - Fazla uzakta olmamalı. Çünkü bizim şirkette bir zenci var. Her gün işe bisikletle gelip gidiyor. Öğretmen Orhan’ın defterine “ Oğlunuz çok konuşuyor” yazıp eve yollamış. Notu okuyan baba notun altına şunu yazıp göndermiş: “ Bu da bir şey mi, siz bir de annesini görün.” Hasta doktora şikayet ediyormuş: - Doktor bey hafızam çok zayıf, her şeyi unutuyorum. - Ne zamandan beri? - Ne, ne zamandan beri? Temel eczane açmış. İlk müşterisi gelmiş: - Bana bir sinek ilacı verir misiniz? Temel: - Tabii, sineğinizin nesi var? Temel otobüste cep telefonuyla konuşuyormuş, yolcular uyarmışlar: - Otobüste cep telefonu ile konuşmak yasaktır! Temel telefonun öbür ucundaki arkadaşını uyarmış: - Ula Cemal, otobüsün içinde konuşmam yasakmış, sen konuş ben dinleyim. | hakikaten minicik bi tebessüm iyi geldi.. afrikalı tam bir facia ..