Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2016, 18:23   Mesaj No:41

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1382
Beğendi:464
Takdirleri:10171
Takdir Et:

bu aşağılık haşhaşi örgütünü alnı secdeli kardeşlerimiz dediğimiz ve bu mihvaldeki husnuzanımız...
sayın cumhurbaşkanımızın bile 10 yıl sonra bu korkunç örgütün farkına varması uyanması, bazı bakanlar başbakan yardımcılar kendilerini aptal salaklıkla suçladıkları...

eğitim kurumu dediğiniz eğitimden başka her işi çevirdiklerinin farkında olmayan, kardeşi kardeşe, polisi askere, yaveri komutanına isyan ettiren, millet olarak maaşını ödediğim Muhametçiğim dediğim askerimi evladımı, parasını ödediğim alıp verdiğim silahımı tankımı uçağımı bana doğrultan psikopatlar şizofrenler,hatta karı kocayı bile birbirine kuşku ile baktıkları bir bataklık...

neden bu hale geldik. Neden müsaade ettik. Sıradan bir vaiz nasıl dünyanın her ülkesinde söz sahibi olabiliyor. Nasıl cumhura ve cumhurun başkanına kastedebiliyor. Tanklarla toplarla masumları yakabiliyor. Öyle zamanlar yaşadık ki bir dershane müdürü ilçe kaymakamına emir talimat verebiliyordu.

Rabbim acıdı halkımıza milletimize, fırsat vermedi elhamdülillah. Bize düşen bundan sonrası feraset dikkat ve uyanıklık...daha sı adilane bir soruşturma ile devleti haşhaşilerden temizlemek...

umut ediyor ve umuyorum ki 200 ü aşkın masumun kanı yerde kalmaz milyonların alınteri heba olan kamu zararları yerde kalmaz.devletin yüzbinlerce insana ekmek kapısı açacak kadar maddiyat bir gecede havaya uçtu...

Allah bi daha yaşatmasın.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.