Kişiler beşerdir yanışabilir hem fikir olduğumuz tek nokta bu benim sözüm tasavvufu sapıklık olarak görüp şeyhlere tasavvuf alimlerine talebelerinin taptığını söyleyip şeyhi put yerine koyanlara ki böyle söylendi tasavvuf konusundaki yazılarda. O yüzden alimlere hakaret edilmedi demeyin ki ben size siz ediyorsunuz demedim ayrıca defalarca buhariden tirmiziden hadis sunuldu hadis sahih değil denildi benim ve milyonlarca insanın ve alimin sahih dediği hadislere uydurma demek reddetmek değilimdir ayet delil getirincede aynısı oldu bu ayetin meali tefsiri şu şu denildi yanlış yerle bağdaştırdınız denildi... Zır cahil olabilirm Rabbim alim geçinip bomboş olanlardan eylemesin... Cubbeli hocayı veya onu bunu savunmuyorum ben insanların buraya bakıp bu yazılanları okuyup tasavvuf buymuş bu abiler çok süslü çok delilli konuşuyor diyerek tasavvufa şeyhlere velilere karşı bilenmesin çünkü burada tasavvuf ehli sapık goruşlu putlar olarak nitelendiriliyor buna neden sesiniz çıkmıyorda tasavvufu savunmaya çalışan birine cellat avukat hakim vs.. İthamlarda bulunuyorsunuz 4 meshep var arkadaş kendini bilir dört meshebide reddediyor bazılarını alırım bazılarını almam diyor nasıl bir delil getirirsinizde bu adam kabul eder sorarım size?meshep yok hadis uydurma ayet bu konuyla ilgili değil yanlış yere çekilmiş sünnete bakış açısı belli ne delili söyler misiniz neyse adıma yönelik ithamlarda bulunmasanız memnun olurum bu konuda konuşmak için sizin yanlış bildikleriniz kadar doğru bilmem gerek geçen beş yılda o kadar bilgi sahibi olamadım selametle
tarih sussa, hakikat susmayacak........''
|