Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2016, 10:52   Mesaj No:241

Nazli Zehra

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:Nazli Zehra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 55176
Üyelik T.: 23 Ağustos 2016
Arkadaşları:0
Memleket:Trabzon
Konular: 0
Beğenildi:26
Beğendi:27
Takdirleri:10
Takdir Et:

Alıntı:
mehmet akif2 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Songül abla Sakaryalı bitirdi odev var ve çanı kuran dersinde ve diğer bazı derslerde yüksek ama çok çalışarak halledilebilinir

Samsunu Mihrinaz, alya dua, ravza ve muallime okudu her yerin zorluğu gibi buranın da var çalışıp emek vermek lazım

Çok dersi olan bazı dersler klasik olan Sivas i ben de bitirebildiysem ....

Demek istediğim emek olmadan yemek olmaz çok çalışma çok çabayla heryer biter yeterli sağlık olsun her işe kosarsin

Çoğumuz çocuklar ev eş sorumluluğu ile okudu benim bir de yaş lim vardı

İnsan isteyince okumayı bunlar vız geliyor herşeye yetişiyorsun Allahın yardımıyla
Goknur ablacim seninle biz aynı sene okuduk önlisans ben sonradan unuttum üyeliğimi. yeniden açtım şimdi. 3 sene oldu tabi ben evlilik ve çocuk oldu ilitam kısmet olmadı bana 3 senedir.bu sene inş olacak
Senin bitirmene çok sevindim.ben daha yolun başındayim bakalım başlamak bitirmenin yarısı derler.kızım iki yaşında ders çalışmakta bu sebepten zorlanıyorum ama dediğin gibi zahmetsiz hicbirsey olmuyor ve annelere Allah cc çok yardım ediyor bekar arkadaşlarım bana göre çok çalışmalarına rağmen olmadı ilitam.ben Allahın yardımıyla oldu diyorum.sen hep çok planlı çalışırdin disiplinliydin seni unutmadım ve takdir ettim.başarıda arkasından geldi tabi.Allaha emanet inş.tercihlerde sonra yine görüşürüz