Hanımlara hatırlatmalar;
📍Sigara ne kadar "popüler" olsa da hiç bir hanımın eline yakışmıyor.
📍Çarşafın, şalın, örtünün altında kocaman topuz asla estetik durmuyor.
📍Makyajı bozmamak için almadığınız abdest sizi cennete götürmüyor.
📍Tesettürlü kızlarda makyaj "saçma" duruyor. 📍Kadın ve erkek birbirleri ile "0" art niyetsiz, yanlış düşüncesiz "arkadaş" olamaz.
📍Arkadaş olduğunu düşündüğünüz erkek "kankalarınız" kuyruğunu örtünüzün kapattığı eyelinerınızla dalga geçiyor.
📍Okuduğunuz vampir aşk cinayet polisiye romanları sizi sadece bir kaç zavallının gözünde havalı yapar.
📍Vaktinizi harcadığınız onca şeyin arasında gıybetini yaptıklarınızdan helallik almak utandırıcı olacak.
📍Benim topuzum küçük cümlesinin sadece bahane olduğunu kabul etmelisiniz.
📍Sizden yasin vs okuma isteyen arkadaşlarınıza uygun değilim yalanını söylemeyin, istemiyorum demek daha hayırlı olacaktır.
📍İmanın zayıfladığı zamanlarda yanınızda ufacık bir kuran taşıyın, iyi gelecektir.
📍inanın az sıktım dediğiniz parfümün kokusu sokağın başından alınıyor.
📍 açıksınız ama kalbiniz temiz, tesettür sorulduğunda kalbim temiz diyemeyeceksiniz. 📍sizden daha beterlerinin olması sizinde beter olduğunuz anlamına gelmez mi?
📍 çoğunluğun aynı şeyde ortak olması o şeyin doğruluğuna delil değildir.
📍yardım etmekten gocunduğumuz analar bizim altımızı değiştirdi.
📍edep kafanızdaki örtü değil kalbinizdeki vakardır.
📍Bir siyasi lideri ya da sohbet veren bir iki genci aşk ile kör gibi savunmak edebe dahil değil.
📍yine aynı insanlara, televizyondaki yakışıklı adamlara ağız suyu akıtmakta edepten değil. 📍parlak şallar ile sadece dudağınızın göründüğü fotoğraflar paylaşınca sakınmış olmuyorsunuz. 📍kuranınız rafta tozlandıysa vay halimize! 📍unutmayın, hatalar insanlar içindir. Hatadan dönmek zor bişey değil, deneyin; hak vereceksiniz.
📍"Popüler "kültür içerisinde İyice değrsizleştirilmeye çalışılan hanimlara sizin de hatırlatmalarınız varsa buyrun yoruma )