Aynı süreci yaşamaya başladık bizde...Hakikaten çok faydalı bilgiler,doğrusunu yaptığımızda oluyormuş cok şükür,ama herzamanda bir olmuyor napalım...bu gibi durumlardada işimde çok ama şöyle oturalımda dinleyeyim seni dediğinizde;o zaman bende yardim edeyim sana anne...seninle hem iş yapıp hem sohbet etmek çok güzl oluyor dediyse sizden âlâsı keyiflisi yok demektir

dogru yoldayız demektir
tam salata yaprken, sofra hazirlarken 3 tanesi (heleki aynı saatte eve geldilerse )etrafınıza doluşup sira bekleyip anlatmaya başladılarsa moderatör olup cikiyorsun...şimdi sıra sende....bu arada acıktıniz dimi(hemdee nasıl)derler...gelin oturalımda anlatin isterseniz,sofrayı geç kursamda olur

yok yok biz bi taraftan anlatırız

...en son şöyle demiştin oglum evet,sonra...şu ekmegi koy,evet evet ilginç bir durummuş,dolaptan limon versene kizım serviste demek öyle oldu...aradan bi ses,bütün sevimliliği ve sabırsızlığıyla;e kaşıkları koydum, bana nezaman sıra gelecek

Aaaa hep siz anlatıp duruyorsunuz evettt küççümeni dinliyoruz hep beraber..o arada butün meşkale bırakılır boy hizasına gelinir göz teması kurulup pür dikkat dinlenilir..asla gülemezsiniz,o komik komik anlatırken,uygun kelimeri seçme gayreti gosterirken sevgi dolu bakıp dinlersiiniz..baktinız bitmiyor,de haydin sofra hazır babanızada anlatmaya bişeyler bırakin deyiverirsiniz
.gif)
hepsini biraz mıncirırsınız,yaşına göre değişiyor bu durum tabi

yatana kadar,parça parça anlatıma devam edilir seminer hiiic bitmez
.gif)
...ama asla gidin başımdan denmez...Dinlemeyeceksekte durum aćıklaması yapmak çok önemli..şu an gorüyorsun seni yeterince dinleyemiyorum,buda beni rahatsız ediyor..izin ver bitsin oturup konuşalım..ne dersin...dediginizde kontrolün kendilerinde olduğuni düşünüp hoşlarına gidiyor ve bekliyorlar...
Bizdeki günlük seminer akışı böyle

eğrisiyle doģrusuyla