Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı
Mehmet akif; başvurunu yaptıysan,aşamalarıni ve ücretlerini paylaşirmısin? dhbt müracatı da yaptin mı? |
sizle paylaşacaktım tamamen aklımdan çıktı
dhbt her sene olan sınav değil çünkü dhbt sınavına lise ve önlisans mezunları da giriyor
biz eşimle dün yaptık osym ais sayfama girdik ordan yaptık çünkü ilk dgs için milli eğitimde ösym bölümüne gittik ordaki memur fotoğrafımı çekti ve şifre verdi sanırım 2018'e kadar geçerli
ösym ais sayfasında başvurularımdan kpss lisansa tıkladık orda istedikleri bilgileri yazdık
benim bağlı olduğum ilin kpss gy gk ve eğitim bilimleri 2. tercih için belirlenmiş iller var başvuru klavuzda orayı dikkate alarak çıkan yerden ikinci tercih ilini seçtik
öabt için de bağlı olduğum ilde olmuyordu ama klavuzda hangi illerden birini seçeceğimiz vardı biz sivası biliyoruz diye orayı seçtik
her şeyi doğru yazdıysan başvurun tamam oluyor eksik varsa başvurunu kabul etmiyor şunu bunu düzelt diyor
başta başvuru yapılıyor sonra para yatırılıyor
klavuzda hangi bankaya yatırılacağı söylüyor eşim internetten klavuzda söylenen yere 3 oturum için 180 tl yatırdı başvurum olmuş oldu