Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı
Sona yaklastık..Ne durumdasiniz kpsszâdeler
Benim yapacak ne bir yorumum diyecek ne bir sozüm.var.
Ama hepinize başarılar dileyebilirim Rabbim gönlünuzden geçenleri hayr eylesin... |
sınav tamamen kısmet işi diye düşünüyorum
ben konu anlatım kitaplarına baktım internetten kpss bilgilerine baktım ders videolarına baktım takıldığım yerlere yine netten baktım kitaptan baktım
eğitim bilimlerinden bazı dersleri hem kitaptan hem videodan baktım bazılarını sadece videodan baktım videoda karışık gelene yine netten baktım
eylülden sonra azar azar türkçe sözel mantık başladım sonra videolar kitaplar daha baktım ama mutfakda iş yaparken veya çocukların gürültüsü arasında ne kadar yeterli oldu bilemiyorum
önceki çalıştığım bilgilerin bazıları tazeliğini yitirmiştir yeni çalıştığım eski çalıştığımdan da aklıma tam yerleşmemiş bilgiler olabilir
denemeler ve soru bankasında durumum çok da parlak değil bazen tarihten çok doğru bazen coğrafyadan çok doğru çıkıyor
bazı zor soruları bile yapabiliyorum ama sonuç nedense çok da parlak değil ev ortamı gürültü ses konsantrasyonumu etkiliyordur mesela geçen gün çözdüğüm türkçe denemesinde 2 yanlışım 1 boşum oldu ama dün akşam uyku hali yorgunluk çok çok fazla yanlışım çıktı
güncel bilgilerde ne yazık ki iyi değilim
eğitim bilimleri denemelerde de fena değilim yani geçen seneye göre birçok kavramı daha iyi öğrendim sonuç onda da çok yüksek değil
geçen seneye göre daha çok çalıştım tek işim kpss oldu ama ne olacak bilemiyorum
denemelerde soru bankalarında yayın evleri çok zorluyor ne kadar zor o kadar kaliteli soru demek diye düşünüyorlar kpss biraz daha anlaşılır sorular soruyor