Alıntı:
ali70 Üyemizden Alıntı
En sonunda... Yedim trileçe tatlısını. 
Tadını tarif edeyim yemeyenler için: Aynı güllaç.
Daha kolay bir tarif vereyim: Bir çorba kasesine ılık süt doldurun. İçine ağzınızın kararınca şeker atıp karıştırın. Sonra içine ekmek doğrayın.
Afiyet olsun. ga/li/p
Hiç öyle fırınla mırınla uğraşmaya gerek yok. pank/ |
Yaa insaf ama hocam ))) ne o öyle süte doğranmış ekmek şeker karisimi felan...Üstünede karamel sosu yerine pekmez sürün deyin bari
.gif)
O kadar anlattik şöyle güzel böyle iyi diye

oldumu şimdi bu yorum
Ne diyelim tamamen damak tadıyla alakalı.Sakin trilice yerine sekerli süte ekmek batirip yemeyin