Alıntı:
ali70 Üyemizden Alıntı
En sonunda... Yedim trileçe tatlısını.
Tadını tarif edeyim yemeyenler için: Aynı güllaç.
Daha kolay bir tarif vereyim: Bir çorba kasesine ılık süt doldurun. İçine ağzınızın kararınca şeker atıp karıştırın. Sonra içine ekmek doğrayın.
Afiyet olsun. ga/li/p
Hiç öyle fırınla mırınla uğraşmaya gerek yok. pank/ |
Anlaşılıyor ki , Ali hocamızın ağız tadına pek uymamış trileçe
Baklava, Kadayıf, Şambali, Kalburabastı, , Revani, Tulumba tatlısı, Kemal Paşa Tatlısı, , Sütlaç, Şekerpare, Aşure, Keşkül, Muhallebi, Kazandibi, Tavuk Göğsü, Sultan Tatlısı, Kabak Tatlısı, Armut Tatlısı, Ayva Tatlısı,, Hoşmerim, Bici bici, Şöbiyet, Bülbül yuvası,
Tatlı çeşitleri arasında sevdiğiniz vardır.
Bir kez daha trileçe'yi deneyin ikincisinde seveceksiniz