Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı
İzmir boyozu çok meşhurdur,ama herkesin ağız tadına uymayabilir.
Yerken biraz rahatsızlık verici kat kat olunca birde çıtırlık eklendiğinde boyozun döküle döküle yenmesi de zor görünse de bizler çok seviyoruz onsuz kahvaltı asla olmaz..Yedikçe alışırsın su damlası sonra da mübdelası olursun bak benden söylemesi..
İzmir lokmasının şerbetine bazen tarçın da katılır o da daha bir lezzet katar lokmaya :klp: |
evet dizide ve tariflerde görmüştüm hiç denemedim eminim çok güzel lezzettir sadesi de oluyordu değil mi
tarçın kurabiye keke sütlaca salepe çok yakışan çok sevdiğimiz baharat
ben yeni tatlara açığım
inşallah kısmet olur izmirin geleneksel tadlarını yeriz