Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı
Zaman herseye alıştırıyo o belli bir şey ..umarım öyle olur .Ama bizim sivas ketesini değişmem hiç bir şeye..
Dedigin gibi damak zevki ..Alıştığın yere göre |
kayserinin ketesi de açma ketesi de çok güzel olur su damlam
küçük yaşta beridir kayseride yaşadığım için oranın yemeklerini de öğrendim
her yörenin lezzetleri birbirinden güzel
Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı
Süper kete dediğinde akan sular durur.
su damlası ketenin iç malzemesi sizinde kavrulmuş un mu yoksa iç malzeme kullanmıyor musun. |
kavrulmuş un koymak kayserde yaygındır açma kete ve normal keteye de konur
Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı
Yok un kullanan var ama biz sadece ceviz içi kullaniyoruz iç malzeme olarak.. |
ben de açma keteye ceviz koyardım evet tadı çok güzel oluyor
uzun süredir yapmıyordum geçen yaptığımda kavrulmuş un koydum misafirlerime ikram ettim