Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2017, 10:11   Mesaj No:99

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:44
Mesaj: 7.406
Konular: 425
Beğenildi:2308
Beğendi:4896
Takdirleri:3818
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Zaman herseye alıştırıyo o belli bir şey ..umarım öyle olur .Ama bizim sivas ketesini değişmem hiç bir şeye..

Dedigin gibi damak zevki ..Alıştığın yere göre

kayserinin ketesi de açma ketesi de çok güzel olur su damlam

küçük yaşta beridir kayseride yaşadığım için oranın yemeklerini de öğrendim

her yörenin lezzetleri birbirinden güzel





Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Süper kete dediğinde akan sular durur.
su damlası ketenin iç malzemesi sizinde kavrulmuş un mu yoksa iç malzeme kullanmıyor musun.
kavrulmuş un koymak kayserde yaygındır açma kete ve normal keteye de konur




Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yok un kullanan var ama biz sadece ceviz içi kullaniyoruz iç malzeme olarak..
ben de açma keteye ceviz koyardım evet tadı çok güzel oluyor

uzun süredir yapmıyordum geçen yaptığımda kavrulmuş un koydum misafirlerime ikram ettim