Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2017, 12:51   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1330
Beğenildi:12778
Beğendi:9386
Takdirleri:29400
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Sosyal medya yorumları;

Ali KOÇ*@alikoc_fide
TEOG'u kaldırma kararı doğru ama mahalle okullarını güçlendirecek bir eğitim reformu ile desteklenmezse istenilen sonuç alınamaz.

Can Yılmaz
TEOG*berbattı ama en azından sınavdı. "Hamili kart yakınımdır" günlerine dönersek, sıradan vatandaş kaliteli okulu anca rüyasında görür.

Lütfü Türkkan
"TEOG'u ben istemiyorum, o yüzden kalksın".. Bunun sosyolojik ve siyasal bir izaha ihtiyacı yok mu sizce?

Nazgul_tr*@nazgul_tr
TEOG'u getirenler*Teog'dan memnun değil. Öğrenciler kobay oldu. Bir sistemle başlayan çocuk aynı sistemle mezun olamıyor. Yazık !

Merve*��*@mrvdag5
Şimdi #teog*kalkacak yerine girmek istediğin lisenin sınavına gireceksin bunun üniversite sınavlarına uygulanması gerekmiyor mu ?

Veys*@vys_krc
Oğlum bu sene 8. sınıfa geçti ve*TEOG*için yıl boyu kursa gitti hedefimiz Fen lisesiydi, e ne olacak şimdi dayısı olanlar mı gidecek Fen'e?*

Servet Özdemir #EGT*@servetozdemir87
TEOG*kaldırılırken eğitimde bütünlük gözden kaçırılmamalı nitelikli bir öğretmen eğitimi politikası geliştirilmelidenetim sistemi güçlenmeli*

ş.*@hstymdktr
TEOG*kaldırılıyormuş ,darısı YGS - LYS - KPSS 'nin başına ..

Pelin*@0u11
#Teog*kaldırılacakmış. Biz girdik artık neye yarar ki. Hem de en kötü yılında yüzdelikler uçtu. %1 le fen lisesini kaybettim.*

Dr. Devrim Akgündüz*@DevrimAkgunduz
Okullarda #STEM*eğitimi yaparken en çok karşıma çıkarılan konu: #TEOG

Tülin Otbiçer Acar **@totbicer
#teog*kaldırılacakmış.15 yıldır ben hangi ülkede yaşıyordum acaba?

Osman Bey*@OsmanBey1300
Cb haklı.*TEOG*kalkmalı.Sınavı değil öğrenmeyi ve beceriyi merkeze alan sistem şart;ama bu, özel okulların şişirilmiş notları varken olmaz.

aylak adam*@evousei
Öğrencilerim yana yakıla beni arayıp*TEOGkaldırıldı mı diye soruyorlar. Kaldırıldı desem bayram havası oluşacak öyle bir beklenti fjfhfjfk

Abdullah Tokuş*@kekeme_filozof
TEOG*kalksın kalkmasına da.... Ama, fakat, lâkin, gel gör ki gibi bağlaçları devre dışı bırakacak bir çözüm geliştirilmeli.

Erhan Erkut*@ErhanErkut
Bu yil 8.e baslayan bircok ogrenci gecen yilTEOG*hazirligi yapti. Binlerce aile*TEOGperformansina gore orta okul sectiler. Hepsi tepetakla

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~