Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2017, 00:59   Mesaj No:6

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Konular: 425
Beğenildi:2310
Beğendi:4896
Takdirleri:3818
Takdir Et:

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle hayrlı olsun eğitim dönemin Göknur hocam
Öğretmenler tecrübeyi eğitimde pratik yaparak kazanıyor. Göknur hocam talebelerini zamanla tanırsın ancak.
Öğretmenlerinin önce bilgi düzeylerini ölçerler. Lise 11 ve 12 de daha çok bunu yaşarsın.
9 ve 10. Sınıflarda yeni öğretmenlerini kendi istedikleri eksende yönlendirmek isterler.
Tecrübe edindikçe tatlı sert olmanın önemi burada başlar. Zamanla talebe ve öğretmen birbirini benimsedikçe sendeki bilgi hazinesinden faydalanabilmek için tenefüslerinde bile peşindedirler. Yorulsanda senin görevin Allah CC. için olunca yorgunluğu unutursun.
sağol nurşen hocam

bugün ilk sorum geldi tenefüsde

formasyondaki hocamın söylediğine göre bir öğretmen her şeyi bilemez çocuklar her şeyi bilemiyeceğinizi bilsin demişti

benden şu konuyu üniversiteye yönelik anlatın diye söyleyince ben hazırlanayım kitaba bakayım sizin seviyenize göre anlatayım diyorum hatta bazen diyorum ki bizim okulda öğrendiğimiz daha fazla bilgi bir de o anda her bilgi aklıma gelmezse eksik bir şey öğretmek istemiyorum

evet şimdi birbirimizi tanıma evresindeyiz çocukları derse katarak ders işledim ama o arada karmaşa ve gürültü olur ise otoritemi koyuyorum konuşmalarını istiyorum

çocuklar benim dersimde rahat olsun benden korkmasın ama dersimde ders dışı başka bir şeye müsamaha göstermeyeceğimi bilsin

şu an çok yeniyim ama onlara en güzel şekilde ders öğretmek için çaba göstereceğim inşallah