Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2017, 17:24   Mesaj No:10

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:60
Konular: 1144
Beğenildi:4423
Beğendi:3685
Takdirleri:5119
Takdir Et:

Göknur hocam sınıfların gürültüsü bir kaç hafta sonra azalmaya başlar İnşaAllah.
Telefonlarla ilgili uyarılarınızı yapın. Elinizde bile görmemiz disiplin suçu işlemeniz için yeterlidir,diyebilirsin.Baştan önleminizi almazsanız çok yorulursunuz sürekli sıraların altında telefonla oyunlar oynamaya başlarlar. Çocuklara bazen hak vermiyor değilim. Hergün 10 saat ders görüyorlar. Sabah derse girip akşam çıkışları oluyor. Fakat ne olursa olsun disipline uymaları gerekir. Kulaklıklara dikkat edin hocam. Öyle kamufle ederek saklarlarki o hareketli yerinde duramayan talebenin seni uslu uslu dinlediğini sanırsın oysa müzik dinliyordur
Benim hoca arkadaşlarımdan biri kulaklığı bulduğu gibi 4.kattan aşağıya atıyormuş. Bu da ağır bir ceza alıp masanızın üzerinde tutabilirsiniz
Sınıfta ders anlatmanıza engeller olursa eksi puanla sözlü notu vermeye başlayın. Hatta her eksi 5 puan değerindedir. Sınıf davranışlarınızdan, defter ve kitap kontrollerinden, derse karşı ilgisinden ayrıca birbirlerine karşı davranışlarından bir sözlü notu alacaklarını diğer sözlü notunuda dönem ödevi vererek puanlamanın yapılacağını bildirin .Aldıkları eksiklerden puan vermedim sadece sınıfın düzenini bu şekilde düzenlemeye çalıştım.