Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı
Bu yazılanlar annelere abartı yüklenmek olmuş. Koca Firavun ise Asiye ana ne yapabilir?
deprem olsa sorumlu kadınlar. Küresel ısınma da bizim suçumuz.
tamam annelerin görevleri ve sorumlulukları çok önemlidir. Ya babalar? bostan korkuluğu mu? Umarım yine feminist ilan edilmem! |
ısrarla karşıt görüş için çırpınıyorsunuz. Babaları yücelten yada anneleri aşağılayan bir cümle varsa buyurun gösterin. Konu üzerinde düşüncelerimizi yazdık.
yok feminist olacağım yok modernist olacağım. Diğer konuda kadınların tesettür ve dış görünüşlerine dikkat çekmeyecek şekilde dikkat etmeli dedik. Orda da feminist olacağınızı yazmışsınız. Yani bana
"itiraz ediyorum kadınlar istediği gibi giyinsinler size ne diyorsunuz" olarak algıladım.
Biz Kuran ve sünnet çerçevesinde düşüncelerimizi dile getirdik. Eğer aksi düşüncede iseniz bu sizi bağlar. Ama kadınların sokak hürriyetini savunan feministlerden iseniz kusura bakmayın ben yokum.
ne olursanız olun beni ne ilgilendirir? Lütfen!
Konu çocuk eğitimi iken, siz karı koca alakasına çekmişsiniz. Erkekler firavun kadınlar asiye! Bu mudur yani ?
Konuları sabote etmek, dikkat çekmekten de vazgeçin! eski üyesiniz nerdeyse site kurulalı burdasınız.kimsiniz necisiniz? amacınız nedir ? nedir bu agresif çıkışlar?