18 Şubat 2018, 11:12
|
Mesaj No:100 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 Arkadaşları:10 Cinsiyet: Mesaj:
1.672 Konular:
168 Beğenildi:2593 Beğendi:2942 Takdirleri:11325 Takdir Et:
|
teşekkürler mübarek düşündün hmmmm:-)
çok takip edemiyorum herkesi çok yorum yapacak esasen sağlam yorum yapacak kadar gördüğüm kadarıyla güzel kaliteli insanlar var burada Rabbim hepsini iyi etsin inşallah,,,:-) Alıntı: su damlası Üyemizden Alıntı
Düşündüm de canom ayın üyeliği bitmesin ne güzel sohbetimizde.. durdum,düşündüm gitmeden bir soru daha sorayım dedim
medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki - nikimi seviyim az kendimce olsun,,:-) su damlası ,beytül ahzan
En İyi imzası genel imzaları beğendim ne yapim ,,:-)
En İyi Avatarı
En Aktif Üyesi MihrinaZ,Su damlası,Nerşen35,Mehmet Akif,Allahın kulu,Esma Nur ben hariç herkes,, En Yenilikçisi-Mihrinaz
En İyi Çıkış Yapanı
En Sabırlısı- Genelde Sayın yöneticimiz mihrinaZla arada olsa sohbet olduğu için sabırlı azimli buluyorum,,diğer üyelerle çok sohbet etmediğim için En Gizemlisi- Su damlası,,:-) En Yardımseveri- mihrinaz dediğim gibi iletişimimiz diğer değerli üyelerden fazla olduğu için En Kırılganı- benle ,su damlası galiba,,:-) En Delidolusu-mihrinaz
En Kibarı
En Sempatik Üyesi En Popüleri- Su damlası,Mihrinaz,Nurşen35,Mehmet Akif
En Çok Konuşanı
En Karizmatik Üyesi
En Fanatiği
En Komik Üyesi
En Neşelisi En Somurtkanı- bilmiyorum ,:-) En Ciddi Üyesi-Abdülmelik abi
En Sakini- Abdülmelik abi En Suskun Üyesi,- ben dermişim
En Duygusalı- su damlası,ben ben,,,:-)
En Melek Üyesi
En Cadi Üyesi
En Çok Güvendiğin Sevdiğiniz Üyesi-Su damlası,Mihrinaz,Mehmet Akif,Nurşen35,Allahın kulu,Esma nur
En Beğendiğiniz- genel anlamda kaliteli güzel,yararlı yorumlar yazılıyor gerçekten hepsi birbirinden güzel değerli üyeler | |
| |