Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2019, 23:29   Mesaj No:3

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 146
Beğenildi:312
Beğendi:100
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hocam çocukken patlıcanı bize yedirmek için "cennet sebzesidir yeyin bitirin" derdi büyüklerimiz. Çocuk aklıyla, cennette patlıcan var .hiçte güzel bir yer olmadığını düşünürdüm.

Birde peygamberimiz kabağı çok severdi deyip, yemeyenleri sünnet inkarcısı yapanlar var. Bizede aynı eziyet uygulanırdı. Peygamberimiz yerdi yemezsen olmaz

Allah Rasulü'nün Damak tadı, kişisel tercihine binaen yediği veya soğan sarımsak gibi kokusundan dolayı tüketmediği ve tüketilmesinide yaskalamadığı sebzeler hepsi.Arap mutfağında bulunan, ve bu coğrafyada yetişen bitkiler bunlar..Helal ve temiz olduktan sonra ve damak tadınıza uygunsa sorun yok yani.
Ve
Uydurma hadislerle zorla sebze baharat yedirmeye de gerek yok

Zira; kim benim söylemediğim bir sözü benim söylediğimi söylerse cehennemdeki yerine hazırlansın.”
Buyuruyor efendimiz..
Güzel bir paylaşım Allah razı olsun hocam..
Bir zaman 10 sene evveli diyeyim Manevi İlimlere yöneldi insanlar. Ruhsal sıkıntılar yaşayanlar, manevi buhranlarda olanlar eski Alimlerin uygulamaları ve yeni peydah olan fırsatçıların ağı arasında takılı kaldılar. Ve öyle bir hal aldıki uydurma rivayetler, uydurma uygulamalar, sahte hocalar aldı başını gitti. Sıkıntısı olanlar ise sadece manevi değil maddi olarakta çökmeye başladı.

İşte aynı olay şu an Tıbbi Nebevi ile yaşanmakta bir kaç değerli insanın tekrar gündeme getirmesi ile inkar edip koca karı ilacı diyen doktorlar bile bugün bitkilere hacamata sülük tedavisine yöneliyorlar. Ve hemen herkes birbirine bitkiler, kürler tavsiye etmekte ve inanılmaz bir bilgisel kirlilik meydana geldi.

Tabi süslemek için nasılki size patlıcanı yedirme bahanesi sunuyorlardı şimdi insanlara aynısını uyguluyorlar. Olayın özü FIRSATÇILIK Sağlık adı altında Din adı altında Allah ile kandırıp sömürüyorlar.

Rabbimiz bu Ülkenin insanlarına özlerine ve asıl oldukları konuma dönmeyi nasip etsin...amin ya Mucib